Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Ο ΚΑΝΑΠΕΣ ΖΕΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ!!!

Το ΚΟΜΜΑ του …ΚΑΝΑΠΕ!
Μια νέα μεγάλη πολιτική (και όχι μόνον) δύναμη προ των πυλών! Χαράς ευαγγέλια για τους χιλιάδες οπαδούς μας οι όποιοι σχεδόν γονυπετείς μας παρεκάλεσαν να αναλάβουμε δράση και να σώσουμε την χώρα!
Εχοντας στην κυριολεξία αηδιάσει με τα δρώμενα και βλέποντας ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο αποφασίσαμε να ιδρύσουμε ένα νέο κόμμα το όποιο θα βάλει επιτέλους τάξη στο χάος της πολιτικής (και όχι μόνον) σκηνής! Κανείς έως σημερα δεν είχε σκεφτεί να κάνει πράξη κατι τόσο απλό, να ενώσει όλους τους αγωνιστές Έλληνες πατριώτες σε ένα νέο κόμμα το όποιο θα εκφράζει άμεσα και δημιουργικά τα πιστεύω τους! οι ελληνες αγωνιστες του καναπε οι οποιοι παρολο που είναι εκατοντάδες χιλιάδες και έτοιμοι να χύσουν το αίμα τους για την πατρίδα δεν είχαν έως σημερα την δυνατότητα να το πράξουν διότι δεν υπήρχε ένας ενιαίος πολιτικός φορέας που να τους εκφράζει. Το κενό αυτό αναλάβαμε να το καλύψουμε εμείς! Το έργο μας είναι πολύ δύσκολο αλλά θα τα καταφέρουμε!
ΛΕΦΤΑ ετσι και αλλιώς ΥΠΑΡΧΟΥΝ!
Δεν τα φαγαμε μαζι, ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΦΑΜΕ!
Πατάτες ,κρεμμύδια, βλίτα, και καρότα θα είναι τα μεγάλα όπλα μας ενάντια στην πλουτοκρατία!
Στην πρώτη μεγάλη παλλαϊκή συγκέντρωση μέλη του κόμματος μας μοίρασαν τόνους ζαρζαβατικά σαν πρώτη δυναμική αντίδραση στο φαύλο κατεστημένο. Έγινε χαμός! Δακρύσαμε! Εκατοντάδες χιλιάδες αγανακτισμένοι οπαδοί μας έδωσαν όρκο τιμής ότι θα δώσουν και την ζωή τους για να υπερασπιστούν το δικαίωμα να ζουν ελεύθεροι στον καναπέ τους! όποιος αγγίξει τους καναπέδες μας θα πεθάνει! Το δικαίωμα να ζούμε ελεύθεροι κάνοντας ΖΑΠΙΝΓΚ δεν θα μας το στερήσει κανείς! Είναι καθήκον μας και χρέος μας για τις επόμενες γενεές να τους παραδώσουμε έναν καναπέ καθαρό, ελεύθερο με όραμα και τιμή όπως έκαναν και χιλιάδες αγωνιστές πριν από εμάς!
Όποιος θέλει να γίνει μέλος είναι υποχρεωμένος να αράξει στον καναπέ του και να αγωνιστεί μέχρι εσχάτων! αλλά για να τον δεχτούμε θα πρέπει να μας στείλει βίντεο που να αποδεικνύει ότι τουλάχιστον 18 ώρες στο 24ωρο κάνει ΖΑΠΙΝΓΚ τουλάχιστον 2.000 φορές με απόλυτο σεβασμό και τηρώντας με ευλάβεια τις προδιαγραφές!
Ο ΚΑΝΑΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟΣ, ΔΥΝΑΤΟΣ!
Υ.Γ
ΦΙΛΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, η συγκίνηση με πνίγει, έχω δακρύσει, αδυνατώ να συνεχίσω, μόλις έσπασα τα προσωπικό μου ρεκόρ! 3.456 ΖΑΠΙΝΓΚ σε ένα 24ωρο…!
Τελευταία νέα.
Κάποιοι συναγωνιστές με κίνδυνο της ζωής τους με ειδοποίησαν μόλις τώρα ότι εξασφάλισαν 2 τόνους τοματοπολτέ μεγάλης εμβέλειας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου