Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2012

ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΕΛΦΩΝ ΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ............ ΔΙΑΒΑΣΕ.!!!

Σήμερα θα σας δείξουμε (εάν δεν το ξέρετε) ποιός είναι ο Κυρίαρχος, ο απόλυτος (υπόγειος) Άρχων της περιοχής μας. Και ενοούμε, της ευρύτερης (υπόγειας) περιοχής μας και όχι μόνον τηςΙτέας. Θα σας δείξουμε, εάν είστε ιδιοκτήτης ακίνητης περιουσίας (κτήμα, ελαιόδενδρα, αμπέλια, περιβόλια κ.λ.π.) στην ευρύτερη περιοχή, τότε το μόνο το οποίο κατέχετε, είναι απλά,... τα συμβόλαια και η επικαρπία! Και για να γίνουμε πιό σαφείς, σας λέμε ότι εάν πάτε στο Εθνικό Κτηματολόγιοκαι ζητήσετε το Κ.Α Ε.Κ. του ακινήτου σας, δηλ. Απόσπασμα Φύλλου Κτηματολογίου για την ιδιοκτησία σας, τότε θα παρατηρήσετε, οτι στο κάτω μέρος της σελίδας, υπάρχει ένας αστερίσκος, υπάρχει μιά υποσημείωση. Βεβαίως, στίς δύσκολες ώρες τις οποίες διερχόμαστε, δεν είναι εύκολο να πάτε τώρα και να ζητήσετε το ΚΑ.Ε.Κ. για την περιουσία σας, καθ' όσον αυτό κοστίζει αρκετά ευρώ. Εμείς λοιπόν, φροντίσαμε να προμηθευτούμε ένα φύλλο Κ.Α.Ε.Κ. και να σας το παρουσιάσουμε με κάποιες τεχνικές διευκρινήσεις. Ήτοι :- Για τον λόγο του ότι στην περιοχή μας (σε ολόκληρον τον Νομό Φωκίδος) υπάρχει αποδεδειγμένα μεταλλευτικό ενδιαφέρον, εδώθη δια Νόμου, η δυνατότητα σε Μεταλλευτικές Επιχειρήσεις, να προσημειώσουν, να ''δεσμεύσουν'' κατ' έναν τρόπο, την περιοχή στην οποία θα επιθυμούσαν να δραστηριοποιηθούν.
- Αυτό σημαίνει ότι, όταν η ''δεσμεύουσα'' την συγκεκριμένη περιοχή, εταιρεία θελήσει, θα της δωθεί η σχετική άδεια για έρευνες και στο τέλος αν το επιθυμεί, για εξορύξεις.
- Το θέμα ελύθει τεχνικά, μέσω του Εθνικού Κτηματολογίου, καθ' όσον, όπου υπάρχουν ιδιοκτησίες, εντός των ''δεσμευμένων'' περιοχών, να ειδοποιούνται οι ιδιοκτήτες για το τι θα μπορέσει να συμβεί στην περιουσία τους, όταν και εφ' όσον το θελήσει ο ''δεσμεύων''. Και βεβαίως για αυτό αναγράφεται ως υποσημείωση, στο κάτω μέρος της σελίδας του Κ.Α.Ε.Κ. η δηλωμένη Μεταλλειοκτησία επι του ακινήτου απο τον ''δεσμεύοντα ενδιαφερόμενο''.
- Λόγω του ότι η Ιτέα έχει οικοδομηθεί επάνω σε προσχώσεις φερτών υλικών απο τους χειμάρους, μάλλον ατονεί το ενδιαφέρον για εξορύξεις, αλλά πάντως δεν αποκλείεται, μιάς και ολόκληρος (ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ) ο Δήμος Δελφών έχει ''δεσμευτεί'' απο δηλωμένες Μεταλλειοκτησίες. Σύμφωνα δε με τον ισχύοντα Μεταλλευτικό Νόμο, δεν υπάρχει περίπτωση Νομικής αντίστασης, απο τον ιδιοκτήτη του ακινήτου, σε περίπτωση κατα την οποία ο ''δεσμεύων'' επιθυμήσει να προβεί σε έρευνες και εξορύξεις.


Δημοσιεύουμε λοιπόν το φύλλο Κ.Α.Ε.Κ. όπου όπως φαίνεται, για την περιοχή μας (και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας για μεγάλο τμήμα του Δήμου Δελφών) Δήλωση Μεταλλειοκτησίας έχει κατοχυρωθεί στην εταιρεία Α.Ε.Ε. Αργυρομεταλλευμάτων και Βαρυτίνης κοινώς S&B. Τον Κυρίαρχο της περιοχής (νομίζει). Εσείς για την περιουσία σας είστε (νομίζετε) Κυρίαρχοι;

πηγη.http://karteria1.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου