Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Λαλάκης ο Εισαγόμενος - Παφ και τάληρο!


ΤΕΛΟΣ Η ΠΛΑΚΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ
ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΛΕΟΝ.

«Ο Λαλάκης ο Εισαγόμενος» ήταν η ταινία που τον έκανε γνωστό στο ελληνικό κοινό. Ο Νίκος Παπαναστασίου ως Λαλάκης πρωταγωνίστησε στην εκστρατεία τόνωσης της ελληνικής αγοράς με το σύνθημα: «Ο Επιμένων ελληνικά».

Ήταν η περίοδος που οι Έλληνες είχαν μανία για τα ξένα, εισαγόμενα προϊόντα και οι εγχώριες ετικέτες ένδυσης και υπόδησης περνούσαν κρίση. «Μόνο που τώρα, ο Έλληνας θα πάρει τη μάρκα, όπως και να έχει» λέει στο newsbeast.grο ηθοποιός.

Ο Νίκος Παπαναστασίου μάλιστα πρωταγωνίστησε και συμμετείχε σε πάρα πολλές ελληνικές ταινίες όπως για παράδειγμα: «Οι θαλασσιές οι χάντρες», «Το ξένο είναι πιο γλυκό», «Καθένας με την τρέλα του» κ.ά.

Είχε όμως την ευκαιρία να παίξει στο σανίδι με κορυφαίους ηθοποιούς, όπως ο αείμνηστος Θανάσης Βέγγος.

Το καλοκαίρι που πέρασε ο ηθοποιός έκανε ένα πέρασμα ως «Παπα-σούζας» από την ταινία «Ρόδα τσάντα και κοπάνα», στα γυρίσματα της οποίας κόντεψε να καεί ζωντανός, όταν το ράσο που φορούσε άρπαξε φωτιά.

Σήμερα, ο Νίκος Παπαναστασίου δεν εργάζεται, όπως αναφέρει στο newsbeast.gr. Έχει βέβαια μία πρόταση για ταινία αλλά δεν μπορεί να ξέρει εάν τελικά θα αρχίσουν τα γυρίσματά της λόγω της οικονομικής κρίσης. Σκέφτεται πάντως και το θέατρο και θέλει να κάνει έναν ανατρεπτικό ρόλο αφού, όπως επισημαίνει, οι ηθοποιοί έχουν απωθημένα.



Περνά τη μέρα του με τα παιδιά του. Τον 14χρονο γιο του και την 24χρονη κόρη που έχει σπουδάσει σε Δραματική Σχολή. «Η κόρη μου τα βλέπει ακόμη πολύ ρομαντικά τα πράγματα. Πού θα βρει το παιδί μου δουλειά; Οι περισσότεροι στην ηλικία της εργάζονται σε καφετέριες. Όλοι ξέρουν τι γίνεται».

Στον ελεύθερό του χρόνο παίζει τένις και διαβάζει. Διαβάζει για να είναι ενημερωμένος για κάθε τι που συμβαίνει. Και παρακολουθεί την επικαιρότητα. «Θα κατεβώ στο δρόμο, όπως κάνουν καθημερινά οι χιλιάδες που πηγαίνουν στο Σύνταγμα. Μόνο με αυτούς θα κατεβώ. Δεν θα κατεβώ όμως με 100 – 150 ηθοποιούς. Να διαμαρτυρηθούμε για ποιο λόγο; Για την οικονομική κατάσταση της χώρας;», λέει χαρακτηριστικά.
Και συνεχίζει: «Δεν είμαι αγανακτισμένος. Δεν υπάρχουν δουλειές. Τι μπορώ να περιμένω εγώ αυτή τη στιγμή από το κράτος σαν ηθοποιός; Να μου φτιάξει θέατρο ή να μου βρει δουλειά; Είναι τραγική η κατάσταση». Και γι’ αυτό πιστεύει ότι πρέπει να υπάρχει αλληλοβοήθεια και «να μη τρώγονται τα κόμματα χωρίς να μπορούν να βρουν λύση. Να κοιτάξουν επιτέλους το συμφέρον του ελληνικού λαού»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου