Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Έφτασε η ώρα για να αποφασίσουμε να δώσουμε τη μεγαλύτερη μάχη από όλες όσες δώσαμε μέχρι τώρα στις αστικές συγκοινωνίες .-

 Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι.
Έφτασε η ώρα για να αποφασίσουμε να δώσουμε τη μεγαλύτερη μάχη από όλες όσες δώσαμε μέχρι τώρα στις αστικές συγκοινωνίες. Πλέον δεν χωράνε ούτε μισόλογα, ούτε υπεκφυγές.

Ξέρουμε ότι μας έχουν βάλει σε αυτό το λούκι για να σωθούν οι ελληνικές τράπεζες και οι ευρωπαίοι χρεώνοντας εμάς τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους μαθητές, όλη την κοινωνία.

Λένε για τους δημόσιους υπαλλήλους. Υπάρχει τρόπος να κάνουν το δημόσιο υγιές και παραγωγικό. Αλλά δε θέλουν! Θέλουν να μένει εκτεθειμένο στις κατάρες των πολιτών ώστε να μπορέσουν να το ξεπουλήσουν σε εταιρείες μεγαλοεργολάβων. Γι’ αυτό μιλάνε για ιδιωτικές εφορίες και για ιδιωτικές εταιρείες που θα αξιολογήσουν τους υπαλλήλους του δημοσίου.

Εμείς δεν θα γίνουμε συνένοχοι στο έγκλημα. Δεν θα τους δώσουμε κανένα άλλοθι γιατί δεν τα ντερλικώσαμε μαζί! Είμαστε αποφασισμένοι γιατί δεν έμεινε τίποτα άλλο για να χάσουμε. Τα χάσαμε όλα.

Ξέρουμε ότι μπορούμε να έχουμε στο πλευρό μας όλη την κοινωνία. Έχουν τελειώσει πλέον οι ημέρες που μπορούσαν οι κυβερνήσεις με ευκολία να στρέφουν τον ένα εργαζόμενο εναντίον του άλλου. Μπορούμε να έχουμε όλη την κοινωνία στο πλευρό μας στον αγώνα μας. Αρκεί να δράσουμε συλλογικά και αλληλέγγυα. Ο ένας για τους πολλούς και οι πολλοί για τον έναν.

Τώρα λοιπόν ήρθε η ώρα. Όσοι μέχρι τώρα πίστευαν πως θα εξαιρεθούν για κάποιο λόγο, τα ψέματα τελείωσαν. Όλοι θα μπούμε ή στο πάγκο του Προκρούστη ή στο δρόμο του αγώνα και της απεργίας.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Σας καλούμε σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Παρασκευή 16/09/2011 στις 13:00 μμ στο χώρο του Τροχαίου Υλικού (αμαξοστάσιο Σεπολίων) για να οργανώσουμε τις κινητοποιήσεις μας, με θέμα ημερήσιας διάταξης την εγκύκλιο του υπουργείου για την εργασιακή εφεδρεία.

Οι όποιες απουσίες θα ισοδυναμούν με σιωπηρή αποδοχή των απολύσεων που έρχονται.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΔΑΓΛΑΡΤΖΗΣ

πηγη.http://somateioergazomenonamel.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου