Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

*SOS*ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ΑΠΟ *Merkel-Sarkozy* .

Ο εκπρόσωπος του Γάλλου προέδρου Nicolas Sarkozy, ο Franc Louvrier, διέψευσε δημοσίευμα του Reuters, που ανέφερε ότι ο Γάλλος πρόεδρος και η Γερμανίδα Καγκελάριος θα προβούν σήμερα σε κοινή ανακοίνωση σχετικά με την Ελλάδα για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους.

Ο Sarkozy είναι πιθανό να προχωρήσει σε ανακοίνωση μετά από τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Herman Van Rompuy, ανακοίνωσε ο Louvrier.

Νωρίτερα, πηγή της γαλλικής κυβέρνησης δήλωνε στο Reuters ότι οι Merkel και Sarkozy είχαν τηλεφωνική επικοινωνία τη Δευτέρα και εμφανίστηκαν αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι χρειαστεί για την κρίση.

Όπως επισημαίνε το πρακτορείο, ο Γάλλος πρόεδρος Nicolas Sarkozy θα συναντηθεί σήμερα το απόγευμα με τον Herman Van Rompuy, συνάντηση στην οποία κατά πάσα πιθανότητα, θα συμμετέχει και η Καγκελάριος Angela Merkel.



Πηγή:www.capital.gr
Συνάντηση πραγματοποιείται, σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή την ώρα μεταξύ του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου και ο πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων (ΣΟΕ), Γ. Ζανιάς. Με βάση τις πληροφορίες επίκειται και επικοινωνία με τον σύμβουλο του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ενώ η συνάντηση ήταν ήδη σε εξέλιξη το Μαξίμου δεν την επιβεβαίωνε επισήμως.

Οι πληροφορίες, οι οποίες δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί, αναφέρουν ότι στη συνέχεια θα ακολουθήσει συνάντηση με τους Έλληνες τραπεζίτες. 





Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου