Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Στρατιωτικό νόμο εφάρμοσε η κυβέρνηση στη Θεσσαλονίκη.


Στρατιωτικό νόμο εφάρμοσε η κυβέρνηση στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011 και μάλιστα παράνομα. Στρατιωτικό νόμο κανονικό. Δεν πρόκειται για λογοτεχνική παρομοίωση ή ρητορικό σχήμα.
Οπλισμένες “στρατιωτικές” δυνάμεις της κυβέρνησης, με αστυνομικές στολές και γεμάτα πιστόλια, είχαν εγκαταστήσει σημεία ελέγχου σε όλο το κέντρο της πόλης. Σταματούσαν πολίτες και χωρίς ένταλμα διενεργούσαν σωματική έρευνα, καθώς και έρευνα σε οτιδήποτε μετέφεραν μαζί τους, όπως στις κατοχικές ταινίες. Γυναικείες τσάντες, σακ βουαγιάζ, φουσκωμένες τσέπες.
Η κυβέρνηση μετέφερε 5 ή 6 χιλιάδες ή περισσότερους, οπλισμένους άνδρες, τα στρατεύματά της δηλαδή, στην πόλη μας, και της συμπεριφέρθηκε σαν πόλη υπό κατοχήν.
Η κυβέρνηση περικύκλωσε με τις στρατιωτικές της δυνάμεις, που για παραλλαγή μάλλον και μόνο φορούσαν αστυνομικές στολές και μάλιστα με εθνικά σύμβολα, το κέντρο της πόλης μας και εφάρμοσε σκληρά κατοχικά μέτρα στους πολίτες της. Και τρομοκρατία.
Η Θεσσαλονίκη, χθες, το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011, ήταν μια νεκρή πόλη. Από σχεδόν το πρωϊ. Περίπου στις 11:00. Οι κεντρικοί δρόμοι, που κάθε άλλο Σάββατο είναι γεμάτοι από πολίτες που περιδιαβαίνουν στην αγορά και στα καταστήματα, ήταν άδειοι. Νεκροί. Το κέντρο της πόλης ουσιαστικά απροσπέλαστο.
Η οικονομική ζημιά στην πόλη είναι τεράστια. Και αναίτια. Μια και δεν υπήρχε πιθανότητα να συμβεί οτιδήποτε νωρίτερα από το απόγευμα. Απλώς η κυβέρνηση θέλησε να τιμωρήσει τους υπό κατοχήν Θεσσαλονικείς, κυρίως φαίνεται τους εμπόρους, και να τους τρομοκρατήσει. Και να εμποδίσει τους πολίτες να προσεγγίσουν το κέντρο και να παραστούν στις συγκεντρώσεις. Και έτσι εφάρμοσε στρατιωτικό αποκλεισμότου κέντρου της πόλης μας.
Η κυβέρνηση επίσης για άλλη μια φορά προέβη σε παρακώλυση συγκοινωνιών χωρίς κανέναν προφανή λόγο και σε ώρες λειτουργίας και αιχμής της αγοράς. Εκλεισε, υψώνοντας σιδερένιους τοίχους, την οδό Ανδρονίκου (προέκταση της Βασ. Ολγας) και την Λεωφόρο Στρατού. Καμμία οικογένεια δεν ήταν δυνατόν να φτάσει από τις απομακρυσμένες συνοικίες στο κέντρο, όπως συνηθίζουν πολλοί θεσσαλονικείς να κάνουν το πρωϊ του Σαββάτου, μια και δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει το αυτοκίνητό της.
Η κυβέρνηση εφάρμοσε (και τώρα ακόμη έχει σε εφαρμογή) παράνομο στρατιωτικό νόμο σε μια ελληνική πόλη, μετέφερε περίπου μια μεραρχία (6.000 άνδρες) οπλισμένων ανδρών, με γεμάτα πιστόλια στο κέντρο της πόλης, και γελοιοποίησε την Δικαιοσύνη βάζοντάς την να επιτηρεί την εφαρμογή του παράνομου στρατιωτικού αυτού νόμου, ώστε να του προσδώσει κάποια ίχνη νομιμοποίησης.
Υπήρξα αυτόπτης μάρτυρας παράταξης περίπου 1.000 οπλισμένων ανδρών της κυβέρνησης (δηλαδή δύο περίπου τάγματα) μέσα και γύρω στην πλατεία της ΧΑΝΘ. Σε μία και μόνη στιγμή μπροστά στο κτίριο της ΧΑΝΘ πρέπει να είχαν παραταχθεί τουλάχιστον 300 οπλισμένοι άνδρες, δηλαδή 3 λόχοι και κάτι παραπάνω από αυτόν τονστρατό κατοχής.
Και όλα αυτά έγιναν για να τρομοκρατηθεί ο λαός ώστε να μην κατεβεί στις συγκεντρώσεις και τις πορείες και να μην διαδηλώσει την αντίθεσή του στην κυβερνητική πολιτική που ευνοεί τους διεθνείς τοκογλύφους και την εγχώρια ολιγαρχία του πλούτου.
Ολα τα άλλα είναι ΨΕΥΤΙΚΕΣ δικαιολογίες. Διότι δεν συνέβη ούτε ένας “βανδαλισμός” από αυτούς που τόσο συχνά επικαλείται η κυβέρνηση για να μεταχειρίζεται το Σύνταγμα ως πατσαβούρα. Και φυσικά δεν υπήρχε λόγος να γίνει ο αποκλεισμός του κέντρου μιας πόλης με ενάμισυ εκατομμύριο πληθυσμό από νωρίς το πρωί, με σιδερένια φράγματα και παρακώλυση συγκοινωνιών και μπλόκα ελέγχου της κυκλοφορίας των πολιτών.
Μέχρι και τώρα, σχεδόν 24 ώρες μετά από αυτό το ανόσιο έγκλημα, ουδείς από όσους έχουν πολιτειακή, πολιτική ή άλλη θεσμική και κοινωνική ευθύνη ΔΕΝ καταδίκασε την παράνομη αυτή συμπεριφορά και ΔΕΝ την κατονόμασε ως αυτό που είναι: ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ στρατιωτικός νόμος και κατοχή μιας ελληνικής πόλης από οπλισμένα στρατεύματα. Με μπλόκα και σημεία ελέγχου της κυκλοφορίας των πολιτών.
Ο πρόεδρος της δημοκρατίας, ο πρόεδρος της βουλής, ο αρχιεπίσκοπος, η ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, οι αρχηγοί των άλλων κομμάτων, η ηγεσία της αστυνομίας, η ηγεσίας της δικαιοσύνης, οι πρυτάνεις κλπ κλπ. Κανείς.
Προφανώς περιμένουν να το πράξουν όταν η κυβέρνηση κατεβάσει και τα τεθωρακισμένα της στις πόλεις, και γίνουμε κανονική Συρία.
Η ηγεσία μάλιστα της δικαιοσύνης είχε “επιτόπου” εισαγγελικούς λειτουργούς να επιβλέπουν και να καμαρώνουν την εφαρμογή του στρατιωτικού νόμου. Η ηγεσία της αστυνομίας, όπως διατάχθηκε από την κυβέρνηση, είχε δώσει ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ διαταγές στους αξιωματικούς και τους άνδρες της να εφαρμόσουν τον παράνομο στρατιωτικό νόμο, λες και επρόκειτο για κοινά “μέτρα τάξεως” σε κάποιο γήπεδο. Οταν απέναντί τους ήταν ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ανεξαρτήτως πολιτικών παρατάξεων.
Ως εκ τούτου ΟΛΟΙ οι παραπάνω είναι συνεργοί, συναυτουργοί και συνένοχοι στοανόσιο έγκλημα που διαπράχθηκε κατά της κυριαρχίας και της ελευθερίας του λαού.
Εδειξαν όλοι με την στάση τους και τις παραλείψεις τους πως θεωρούν οτι αποτελούν ένα ξεχωριστό τμήμα ΑΠΕΝΑΝΤΙ από το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας, την οποία και διευθύνουν κατά τις επιθυμίες τους αποκλειστικά, και κατά παράβασιν του Συνταγματικού Χάρτη.
Απέδειξαν πως δεν θεωρούν εαυτόν τμήμα της ελληνικής κοινωνίας. Αλλά μιας άρχουσας κάστας με κοινά συμφέροντα και η οποία μάλιστα στέκεται απέναντι από την κοινωνία και άρχει επί αυτής κατά το κέφι της. Και όλοι μαζί, πράττοντας ή παραλείποντας, κατέλυσαν το Σύνταγμα για άλλη μια φορά.
πηγη.http://anarmodios.wordpress.com/2011/09/11/1-422/#more-2173

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου