Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Δευτέρα, 9 Απριλίου 2012

ΚΑΓΚΕΛΑ ΠΑΝΤΟΥ.ΝΕΑ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΚΑΓΚΕΛΑ.Από το φόβο τους θα ζώσουν τα πάντα με κάγκελα και φράχτες.
Με τρία νέα μεταλλικά φράγματα εφοδιάζεται η Ελληνική Αστυνομία για τις μάχες της κατά των διαδηλωτών!! Οι τρείς αυτοί μεταλλικοί φράκτες, όμοιοι με αυτόν που γνωρίσαμε τους τελευταίους μήνες στην.......λεωφόρο Β. Σοφίας, κατασκεύασε ελληνική εταιρεία με τις ίδιες προδιαγραφές, οι οποίες κρίθηκαν ικανοποιητικές από τους αρμόδιους αξιωματικούς του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.

Και οι τρείς νέοι φράκτες θα έχουν μήκος 36 μέτρων, θα αναπτύσσονται από συρόμενο τρέιλερ και θα είναι εφοδιασμένοι με υδραυλικά αντιστηρίγματα για να απορροφούν την πίεση των διαδηλωτών.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό που έχουν καταρτίσει οι αξιωματικοί της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, με τους τρείς νέους αυτούς μεταλλικούς φράκτες θα μπορούν να αποκλείουν πλήρως ολόκληρες περιοχές όπως η πλατεία Συντάγματος σε περιπτώσεις μαζικών διαδηλώσεων, αφού οι δυνάμεις των ΜΑΤ που χρειάζονται για την υποστήριξη τους είναι πολύ μικρότερες από αυτές που χρησιμοποιούνται τώρα για τα ίδια σημεία αποκλεισμού.

Η βιασύνη να προμηθευτούν τέτοιου είδους φράκτες προεκλογικά μάλλον προοιωνίζει και νέο τσουνάμι μέτρων, για τα οποία οι κυβερνώντες αναμένουν μαζικές κινητοποιήσεις των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου