Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Δευτέρα, 9 Απριλίου 2012

12 -16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΠΙΘΑΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ.ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ.

Αποκαλυπτήρια πριν από λίγο στο CNN για τον βορειοκορεατικό πύραυλo που έχει προκαλέσει παγκόσμια πυρηνική κρίση, καθώς ΗΠΑ, Ιαπωνία και Ν.Κορέα τον θεωρούν ως τελική δοκιμή βαλλιστικού διηπειρωτικού βλήματος και απειλούν να τον καταρρίψουν μόλις εξέλθει του βορειοκορεατικού εναέριου χώρου και οι Βορειοκορεάτες απειλούν με πόλεμο και ίσως με ρίψη πυρηνικών, αν κααρριφθεί ο πύραυλός τους.

Στο βίντεο που μεταδόθηκε φαίνεται ένας μεγάλος πύραυλος, σίγουρα ακτίνας δράσης άνω των 5.000 αν κρίνουμε από τα στάδια των κινητήρων του, έχει ύψος 30 μέτρα και διάμετρο 2,5 μέτρα που σημαίνει ότι μπορεί άνετα να μεταφέρει σε εξωατμοσφαιρική τροχιά ένα φορτίο. Δορυφόρο κατά τους Βορειοκορεάτες, πυρηνική κεφαλή κατά τους αντιπάλους της Β.Κορέας.

Οι Βορειοκορεάτες λένε ότι ο πύραυλος θα μεταφέρει τον δορυφόρο παρατήρησης Kwangmyongsong-3. Οι δυτικοί υπολογίζουν ότι μπορεί να μεταφέρει κεφαλή μέχρι 200 Kt!. Ο πύραυλος έχει λάβει την κωδική ονομασία Unha-3 και η εκτόξευσή του υπολογίζεται να γίνει στο διάστημα 12 με 16 Απριλίου.

Πρόσφατα, η Βόρεια Κορέα έδωσε την άδειά της σε 50 Δυτικούς δημοσιογράφους, προκειμένου να επισκεφθούν το νεοκατασκευασθέν διαστημικό κέντρο, την… αίθουσα ελέγχου και τον ίδιο τον πύραυλο και κατά έναν πρωτοφανή για τα βορειοκορεατικά δεδομένα, τρόπο, επέτρεψαν την βιντεοσκόπησή του.

Σε λίγα 24ωρα θα ξέρουμε αν οι Αμερικανοί και οι σύμμαχοί τους στην περιοχή θα πραγματοποιήσουν την απειλή τους και αν οι Βορειοκορετάες θα απαντήσουν...
πηγη.defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου