Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Σάββατο, 10 Μαρτίου 2012

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ.
Ανακοίνωση προς όλους τους Έλληνες.
Έλληνες, οι μέρες πλησιάζουν γοργά στην ημερομηνία της εθνικής μας παλλιγενεσίας, όταν ο Ελληνικός λαός τότε όπως και σήμερα υπέφερε υπο το καθεστώς του δυνάστη. Ένα έθνος... που επι 400 χρόνια δοκίμασε αμέτρητες φορές να αποτινάξει τον ζυγό, έφτασε σε εκείνη την ημέρα οπου στα Καλάβρυτα τα όπλα των Ελλήνων, ευλογημένα απο τον Παλαιών Πατρών Γερμανό, σηκώθηκαν με εντολή να νικήσουν ή να πεθάνουν. Ύστερα απο ποταμούς αίματος, δακρύων και πόνου η λεφτεριά ήρθε και τότε ξεκίνησε απο την δοτή Βαυαρική κυβέρνηση το κυνηγητό των ηρώων...

Εκείνοι που ελευθέρωσαν την πατρίδα πήραν αυτό που τους ''άξιζε'' -φυλακές, δικαστήρια, εγκατάλειψη και τα παραδείγματα πολλά. Στην Ελλάδα του 2012 λοιπόν το μόνο που άλλαξε είναι τα ρούχα μας καθώς και η φανερή έλλειψη του ηγέτη. Βλέπουμε τους υπουργίσκους του Παπαδήμου να κάνουν δηλώσεις για κατάργηση της μιας παρέλασης λόγω ''οικονομικής κρίσης'', όμως δεν μας είπε κανείς τι περικοπή έγινε ακριβώς στους μισθούς και τις συντάξεις των ομοίων τους.. Ζητούν απο τον Έλληνα να ξεχάσει, να σβήσει απο το μυαλό του τον Γέρο του Μοριά, τον Νικηταρά, τον Παπαφλέσσα και τόσους άλλους, να γίνει ένας άνθρωπος της μάζας χωρίς ιστορική, πολιτισμική και φυλετική συνέχεια, να γίνει πολίτης του κόσμου και να πάψει να είναι Έλληνας...

Ξυπνήσετε, Εγερθήτε. Και Επαναστατήσετε κατά του Εαυτού Σας. Και Αναβαπτισθείτε εις το Θείον Φως της Γης Σας και εις τα Παραδείσεια Ελληνικά Νερά.Θα εξέλθετε: ΖΩΝΤΑΝΟΙ. Και θα εξέλθετε: ΕΛΛΗΝΕΣ.

Η άλλη πλευρά του νομίσματος κάνει αυτό που έκανε πάντα: καλλιεργεί κλίμα τρομοκρατίας στον λαό μιλώντας για ''ακροδεξιούς'' εφέδρους και άλλους, που θα επιχειρήσουν να καταλύσουν την παρέλαση και στοχοποιούν πρόσωπα και εφημερίδες. Είναι φυσικό να έχουν αυτή την αντίδραση γιατί είναι νωπές στο μυαλό τους οι μνήμες της ήττας, είναι οι ίδιοι που δηλώνουν οτι η επανάσταση του '21 ήταν ταξική, είναι οι ίδιοι που πούλησαν την Μακεδονία στους Κομιτατζήδες, και μας κάνουν τώρα μαθήματα πατριωτισμού.. Μαθήματα σε αυτούς που έχουν κάνει σκοπό ζωής την πίστη στο έθνος και την εθνική λαϊκή κυριαρχία κόντρα σε κάθε νεοταξικό όπλο.

Δηλώνουμε λοιπόν οτι, όχι μόνο θα παραστούμε στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου για να αποδώσουμε τιμή στις ένοπλες δυνάμεις, στους φρουρούς του έθνους μας, αλλά θα είμαστε εκεί για να διασφαλίσουμε την ομαλή διεξαγωγή της παρέλασης απέναντι σε όποιον ανεγκέφαλο επιχειρήσει να την σταματήσει.

''Την χώρα αν την κάψετε,οι πρόγονοί μας την έφκειασαν,και πάλι την φκειάνουμε,
εμείς όμως θα σας περάσουμε όλους απο το σπαθί''.. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ

Εθνική Οργάνωση Κοινωνικού Αγώνα
Συνυπογράφουν

Πατριωτική Πολιτοφυλακή

Ελληνική Οργάνωση Χpatriotikipolitofilaki.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου