Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΓΑΤΕ;

Αγαπητοί φίλοι,συνάδελφοι,Ελληνες κ Ελληνιδες.
Όσοι είχαν το κουράγιο να ακούσουν τους λόγους των εθνοσωτήρων στην εθνική συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ θα νόμισαν ότι άλλοι κυβερνούσαν την τελευταία διετία την Ελλάδα και ότι όλοι οι άλλοι φταίνε εκτός από αυτούς που ξεπούλησαν τα πάντα και μάλιστα χωρίς να έχουν γνώση το τι υπέγραφαν. Επιτέλους πως θέλετε να αλλάξετε τα πάντα όταν εσείς οι ίδιοι συνεχίζετε να ζείτε μέσα στο ψέμα παίζοντας με το ψωμί των οικογενειών μας και ξεπουλώντας την ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ; Πως θέλετε να γίνετε πιστευτοί όταν ακόμα και σήμερα που ο ΕΛΛΗΝΑΣ αργοπεθαίνει μαζί με τα όνειρα των παιδιών μας εσείς συνεχίζετε να λειτουργείτε συντε χνιακά μοιράζοντας ψεύτικες ελπίδες; Ποιός σας έχει δώσει το δικαίωμα να επικαλείστε συνέχεια το όνομα του ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ , του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ κ.λ.π. όταν εσείς με τις πράξεις σας και με τις υπογραφές σας υποθηκεύσατε το μέλλον και την κυριαρχία της χώρας;ΓΙ αυτά αγωνίσθηκαν όσο κυβέρνησαν αυτοί οι ηγέτες; Ο κόσμος αυτή την στιγμή έχει ανάγκη από αλήθειες και μόνο για να ξέρει γιατί πρέπει να θυσιάσει τα πάντα ακόμα και την ζωή του αν χρειαστεί. Γιατί η ΕΛΛΑΔΑ δεν ανήκει μόνο στις γενιές τις τωρινές αλλά και στις γενιές τις αυριανές και τις μεθαυριανές . Και όπως αγωνίσθηκαν οι πρόγονοι μας για να ζούμε εμείς ελεύθερα θα πρέπει να αγωνισθούμε και εμείς για τον ίδιο σκοπό ,Είναι μονόδρομος και υποχρέωση μας αλλά να ξέρουμε την αλήθεια και γιατί αγωνιζόμαστε Αλλά θα μου πείτε πως να νιώσετε εσείς έτσι όταν δεν έχετε την αίσθηση σε ποια κατάσταση βρίσκεται ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ και μόνο και μόνο από το πόθεν έσχες σας καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολα τα βγάζετε πέρα. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΕΡΟΥΣΙΑΚΑ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Πως θέλετε να αλλάξουμε νοοτροπία όταν ακόμα και σήμερα δεν ξέρουμε που έχει πάει το ένα εκατομμύριο ευρώ της ΣΙΕΜΕΝΣ; θα μας δώσει κανείς απάντηση; θα λογοδοτήσει επιτέλους κάποιος στην δικαιοσύνη;
Εύχομαι μέσα από τα βάθη της ψυχής μου να έχω κάνει εγώ λάθος με την κριτική που σας κάνω και να αποδειχθεί ότι είμαι εγώ λάθος. Το να κάνω εγώ όμως λάθος δεν κοστίζει τίποτα στον ΕΛΛΗΝΑ. ΘΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΑΣ ΤΙΜΩΡΗΘΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΝΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ .
ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΛΑΘΟΣ ΤΟΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ.
ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΓΑΤΕ; ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.
Με τιμη.Νικος ξυδακης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου