Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012

ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΑ ΚΟΤΕΤΣΙΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.(Στέλιο Μποζίκη)

ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ.? ΤΥΧΑΙΟ?ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ....
 
Γιαούρτια και αυγά πέταξαν το βράδυ της Τετάρτης στο δήμαρχο Ζακύνθου, Στέλιο Μποζίκη κάτοικοι της περιοχής κατά τη διάρκεια έκτακτου δημοτικού συμβουλίου στο πνευματικό κέντρο του νησιού.
Οι οργισμένοι κάτοικοι τον κατηγορούν για παρατυπίες στις μετρήσεις των τετραγωνικών μέτρων με αποτέλεσμα να επιβαρύνονται με υπέρογκα τέλη.
Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν μετά την απόφαση του δημάρχου να χρησιμοποιήσει περίπου 700 αεροφωτογραφίες, από όλο το νησί, προκειμένου να υπολογιστεί το χαράτσι των ακινήτων.
Οι κάτοικοι καταγγέλλουν τον δήμαρχο πως προσμέτρησε μαζί με τα σπίτια και τα... κοτέτσια, με αποτέλεσμα να καλούνται να καταβάλλουν ένα υπέρογκο ποσό, μόλις γίνουν οι διορθώσεις που προωθεί η Δημοτική Αρχή.
Ο δήμαρχος από την πλευρά του υποστήριξε με δηλώσεις του, ότι μετρήθηκαν μόνο οι κύριοι και βοηθητικοί χώροι και όχι κοτέτσια, όπως έχει ευρέως ακουστεί, ούτε οι υπαίθριοι χώροι και κάλεσε όσους έχουν άλλη γνώμη να προσέλθουν στις υπηρεσίες του δήμου στο Βανάτο και να διορθώσουν το λάθος στο εν λόγω δημοτικό συμβούλιο.

Η λαϊκή οργή ήταν έντονη με τον κόσμο να γεμίζει ασφυκτικά την αίθουσα συνεδριάσεων, ενώ αρκετοί συμπολίτες μας βρισκόταν στην πλατεία Σολωμού και περίμεναν να μάθουν την απόφαση του σώματος.Η όλη διαδικασία διήρκεσε τρεις ώρες (από τις 7 έως τις 10 το βράδυ), όμως δεν κατέστη δυνατόν να γίνει ένας γόνιμος διάλογος. 
πηγη.http://imerazante.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου