Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΕΜΟ.62% YES.!!!

Η πλειονότητα των Αμερικανών δηλώνει πως θα υποστηρίξει μία στρατιωτική επέμβαση κατά του Ιράν εάν υπάρχουν ισχυρές αποδείξεις πως η Τεχεράνη κατασκευάζει πυρηνικά όπλα, ακόμη και εάν αυτή η εξέλιξη οδηγήσει σε άνοδο της τιμής των καυσίμων, προκύπτει από σφυγμομέτρηση που δίνεται σήμερα στη δημοσιότητα.

Η δημοσκόπηση των Reuters/Ipsos καταδεικνύει πως το 56% των ερωτηθέντων θα στήριζε μία αμερικανική στρατιωτική δράση κατά του Ιράκ εάν υπήρχαν αποδείξεις για το πολεμικό πυρηνικό του πρόγραμμα. Το 39% των Αμερικανών δηλώνει αντίθετο σε στρατιωτική επέμβαση.

Στην ίδια σφυγμομέτρηση το 62% των Αμερικανών δηλώνει πως θα στήριζε την ανάληψη στρατιωτικής δράσης από το Ισραήλ για τους ίδιους λόγους.

Ερωτηθέντες για το εάν θα στήριζαν μία στρατιωτική δράση εάν αυτό οδηγούσε σε αύξηση των τιμών στα καύσιμα, σε ποσοστό 53% οι Αμερικανοί δηλώνουν πως θα το έκαναν, έναντι του 42% που δηλώνει πως δεν θα συναινούσε.

πηγη.enikos.gr

ΥΣ.
ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ USA.ΑΦΟΥ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΑΒΟΥΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑ?ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ? ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ?ΜΑΛΛΟΝ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ.

ΠΡΟΒΑΤΑ ΞΥΠΝΑΤΕ.!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου