Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΑΞΙΩΣΗ Ή ΑΔΡΑΝΕΙΑ;;;(μαλλον και τα δυο)

Συνάδελφοι, έγινε και σήμερα η συνέλευση και όλα καλά και ωραία. Ήθελα να ήξερα αυτοί τουλάχιστον που έβαλαν την υπογραφή τους να γίνει γενική συνέλευση γιατί δεν ήρθαν;
Ας σταματήσουν τότε να φωνάζουν στα τέρματα και ας απολογηθούν οι ίδιοι για την κατάντια που έχουμε φθάσει. Αλήθεια πιστεύει κανένας ότι αν δεν συμμετέχει είναι άμοιρος ευθυνών και ότι με αυτό τον τρόπο απαξιώνει τους συνδικαλιστές; ΜΕΓΆΛΟ ΛΆΘΟΣ!!!
Με αυτό τον τρόπο απαξιώνετε τους ίδιους τους εαυτούς σας και τις θυσίες ανθρώπων που πάσχισαν να βρούμε αυτά που έχουμε και εμείς με αυτή την στάση μας προσπαθούμε να τα χάσουμε. Ειλικρινά πιστεύω ότι αυτή η αντιμετώπιση των πραγμάτων δεν είναι σωστή και δίνουμε λαβή για χειρότερα πράγματα. Μαθήματα αγωνιστικότητας δεν δίνω σε κανέναν αλλά όταν έχουμε προβλήματα με αυτούς που μας εκπροσωπούν (μηδενός εξαιρεμένου) δεν κάθομαι και τα λέω από εδώ και εκεί αλλά πάω στην συνέλευση και λέω τους προβληματισμούς μου και κάνω και τις προτάσεις μου. Όλα τα υπόλοιπα είναι για το θεαθήναι.
Όταν έχεις δίκιο, δεν φθάνει μόνο να το λες και να το γράφεις αλλά προσπαθείς με πράξεις να το διεκδικείς. Το μόνο που καταφέραμε σήμερα ήταν κάποιοι να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση για την αποτυχία της γενικής συνέλευσης. Εμείς πάντως σαν Σ.Α.Κ. θα συνεχίσουμε να σας λέμε τα πράγματα όπως έχουνε και είμαστε στην διάθεση οποιουδήποτε συναδέλφου για οποιαδήποτε ενημέρωση μπορούμε να του προσφέρουμε. Ανακοινώσεις για το θεαθήναι δεν πρόκειται να βγάλουμε.
Όταν τελειώσουν κάποιες διεργασίες σχετικά με το ταμείο της ένωσης και γενικότερα κάποια προβλήματα που βρίσκονται σε εξέλιξη τότε θα βγει μία ανακοίνωση. Το να βγάλουμε μία ανακοίνωση και να σας λέμε για πράγματα που δεν αφορούν το χώρο και είναι γενικότερου πολιτικού ενδιαφέροντος, δεν θα το κάνουμε γιατί δεν είμαστε πολιτική παράταξη και δεν εκπροσωπούμε κανένα πολιτικό κόμμα. Από αυτή την σελίδα μπορείτε να ενημερώνεστε για όσα πιθανόν να γνωρίζουμε για τον εργασιακό μας χώρο. Όσο για παραίτηση και εκλογές που ειπώθηκε στην συνέλευση, εμείς σαν παράταξη όποτε θέλετε τις κάνουμε. ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Φιλε Νικο το προβατα κανουν μπεεε ακομα και μεσα απο μια τετοια εποχη, οτι τους πουν κανουν απλα.
Αλλα οταν ερθει η επομενη μερα δεν ξερω εαν θα λεγετε ΚΡΙΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ αυτο που θα παθουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου