Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 7-2-2012 (ΕΚΤΑΚΤΟ)ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ.



Οι 300Έλληνες συμμετέχουμε και στηρίζουμε την κοινή προσπάθεια δράσεων κινημάτων της πλατείας.

Την ίδια στιγμή που η εθνική κυριαρχία έχει παραχωρηθεί και η Ελλάδα έχει διασυρθεί παγκοσμίως στην εξουσία βρίσκεται μια κυβέρνηση, που δεν έχει την ψήφο του Ελληνικού λαού και η οποία συναινεί να παραιτηθεί η χώρα οριστικά και αμετάκλητα από κάθε ασυλία οποιουδήποτε περιουσιακού στοιχείου έχει ή πρόκειται ν' αποκτήσει στο μέλλον.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες καλούμε κάθε Πατριωτική συνείδηση να σηκώσει ψηλά το ψηλά το κεφάλι και να αγωνιστεί για την επιβίωση του Ελληνικού λαού, την εξασφάλιση της Εθνικής κυριαρχίας και την διατήρηση της αξιοπρέπειας όλων μας. Για αυτό τον λόγο δημιουργήθηκε η Συντονιστική Ομάδα Κινημάτων (ΣΟΚ) που αποτελείται από ομάδες που έχουν γεννηθεί από τους αγώνες στην πλατεία Συντάγματος καθώς και από περιφερειακά κινήματα δράσεων και αλληλεγγύης. Στόχος της ομάδος είναι ο συντονισμός των κοινών δράσεων ενάντια στο μνημονιακό καθεστώς και η συμβολή όλων μας στην δημιουργία του πολυπόθητου κοινού, αγωνιστικού μετώπου.

Την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου, καλούμε όλους να δείξουμε έμπρακτα την στήριξη μας στην δημιουργία ενός κοινού, αντιμνημονιακού, πατριωτικού μετώπου. Στην συνάντηση που θα γίνει μεταξύ του Μίκη Θεοδωράκη και του Πάνου Καμμένου με την παρουσία μας έξω από το σπίτι του διάσημου, μουσικοσυνθέτη, θα δώσουμε ένα βροντερό μήνυμα με πολλούς αποδέκτες.

Προσυγκέντρωση στις 5μμ στον σταθμό του Μετρό Ακρόπολη και στην συνέχεια θα κατευθυνθούμε όλοι μαζί με Ελληνικές σημαίες μπρος το σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη, όπου ειρηνικά θα διαδηλώσουμε την στήριξη μας στην δημιουργία ενός κοινού μετώπου αντίστασης και αγώνα.

Μόνο ενωμένοι, όλοι οι Έλληνες μαζί θα μπορέσουμε να ανατρέψουμε τα σχέδια που κάποιοι έχουν αποφασίσει για εμάς, χωρίς εμάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου