Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Ο μεγαλοφειλέτης «φάντασμα» Νίκος Κασιμάτης απέκτησε πρόσωπο μέσα από τον Παναγιώτη Ψωμιάδη!!!Αυτα ειναι ειχε μπαρμπα στην ΚΟΡΩΝΗ.-



Ο μεγαλοφειλέτης «φάντασμα» Νίκος Κασιμάτης απέκτησε πρόσωπο μέσα από τον Παναγιώτη Ψωμιάδη. Ο Νίκος Κασιμάτης φιγουράρει πρώτος στη λίστα των μεγαλοφειλετών του Δημοσίου, με χρέη ύψους 950 εκ. ευρώ. Είναι στη φυλακή, καθώς εκτίει ποινή για υπόθεση πλαστών τιμολογίων σε εταιρείες, μεταξύ των οποίων η ΑΥΡΑ Τεχνοχώρος Πολιτισμού ΑΕ. Η συγκεκριμένη εταιρεία ιδρύθηκε, μεταξύ άλλων, από τον Νίκο Κασιμάτη και τον Παναγιώτη Ψωμιάδη τον Απρίλιο του 1994. Μόλις το 2002 αποκαλύπτεται το μεγαλύτερο σκάνδαλο κλοπής ΦΠΑ στην Ελλάδα. Όταν αποκαλύπτεται πως η εταιρεία ΑΥΡΑ Τεχνοχώρος Πολιτισμού έκοβε πλαστά τιμολόγια, κύριος κατηγορούμενος είναι ο Ν. Κασιμάτης. Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, παρότι συνιδρυτής της, δήλωσε πως δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση αυτή των πλαστών τιμολογίων, δήλωση η οποία έγινε δεκτή χωρίς περαιτέρω διερεύνηση από τις Αρχές. Ακόμη όμως και όταν ζητήθηκαν τα λογιστικά βιβλία της εταιρείας για έλεγχο, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ισχυρίστηκε πως καταστράφηκαν σε πυρκαγιά, ισχυρισμός ο οποίος έγινε και πάλι δεκτός χωρίς περαιτέρω διερεύνηση από το ΣΔΟΕ.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση καταστροφής λογιστικών βιβλίων εταιρείας, ακολουθούνται διαδικασίες που μπορεί να οδηγήσουν σε ποινικές διώξεις.

Την περίοδο που ασκούνται κατηγορίες στον Νίκο Κασιμάτη, ο Παναγιώτης Ψωμίαδης τον έχει ήδη συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του για υποψήφιο νομαρχιακό σύμβουλο στις εκλογές του 2002, αποδεικνύοντας έμπρακτα πως στηρίζει και εμπιστεύεται τον συνεταίρο του. Ωστόσο, μόνο όταν αποκαλύπτονται στη δημοσιότητα οι κατηγορίες εις βάρος του Κασιμάτη, αναγκάζεται να αποσύρει
την υποψηφιότητά του.


Το 2004 ο Ν. Κασιμάτης δραπετεύει από το γραφείο της ανακρίτριας στη Θεσσαλονίκη και συλλαμβάνεται 5 χρόνια αργότερα οπότε και απειλεί με αποκαλύψεις για επίορκους εφοριακούς και «επώνυμους» που τον βοηθούσαν στις απάτες του. Παρά το γεγονός ότι οι καταγγελίες του ήταν «τρανταχτές» και άγγιζαν υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, η υπόθεση δεν διερευνήθηκε και η δικογραφία έμεινε στα αζήτητα.

Το όνομα του Παναγιώτη Ψωμιάδη ακούγεται για δεύτερη φορά μέσα σε μερικές μέρες αφού αποκαλύφθηκε ότι διατηρούσε καλές σχέσεις με τον φερόμενο ως αρχηγό της σπείρας των τοκογλύφων στη Θεσσαλονίκη Μάρκο Καραμπέρη, ενώ στις εφημερίδες έρχονται στο φως οι διάλογοι του Ψωμιάδη με τον Δημήτρη Λαμπάκη, κατηγορούμενος και αυτός για την ίδια υπόθεση τοκογλυφίας και εκβιασμών. Από τον διάλογο προκύπτει ότι υπάρχει οικειότητα ανάμεσα στους δύο άνδρες. Σύμφωνα με τους δημοσιευμένους διαλόγους ο Π. Ψωμιάδης φέρεται να τηλεφωνεί στον Δ. Λαμπάκη και να ζητάει κάποιου είδους «εξυπηρέτηση».

πηγη..koutipandoras

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου