Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2012

Γιαούρτια και αυγά κατά βουλευτών του ΠΑΣΟΚ-(ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΡΦΙΑ)βιντεο.!!!
Λίγο μετά τις 10, μια ομάδα περίπου 15 ατόμων, εισέβαλε στο Bar Cue στο Παγκράτι όπου είχε προγραμματιστεί συνάντηση 70 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.Οι νεαροί αρχιζαν να φωνάζουν: «Ποιοί είναι οι βουλευτές εδώ»; Μόλις εντόπισαν τους βουλευτές άρχισαν τις φραστικές επιθέσεις: «Θα το σκέφτεστε πριν βγείτε», «Τι έχετε κάνει στον κόσμο»; φώναζαν και πέταξαν γιαούρτια και αυγά.Οι βουλευτές αντέδρασαν ψύχραιμα και κατευναστικά, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Έσπασαν κάποια ποτήρια και πιατάκια και μετά αποχώρησαν. Κάποιος νεαρός έξω από το τζάμι έβαλε το χέρι του στο λαιμό κάνοντας την χαρακτηριστικά κίνηση που υπονοεί ότι θα τους κόψουν το λαιμό.


Στο μπαρ ήταν εκείνη την ώρα οι βουλευτές: Βασίλης Κεγκέρογλου, Γιώργος Ντόλιος, Παναγιώτης Ρήγας, Έλενα Παναρίτη, Ελπίδα Τσουρή, Ανδρέας Μακρυπίδης, Πυθαγόρας Βαρδίκος, Δημήτρης Παπουτσής, Φραγκίσκος Παρασύρης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Σοφία Γιαννακά, Δημήτρης Λιντζέρης ενώ αμέσως μετά τα επεισόδια ήρθε η Άρια Αγάτσα.


Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που ήταν στο μπαρ είδαν τους αναρχικούς να σπάνε ποτήρια και να πετούν νερά, γιαούρτια και αυγά, ακόμα και πέτρες (κάποιοι μιλούν και για δύο βουλευτές που τραυματίστηκαν ελαφρά) ενώ απειλούσαν με χειρονομίες τους βουλευτές και τους φώναζαν συνθήματα.


Λίγο αργότερα αποχώρησαν οι αναρχικοί, στο σημείο έφτασαν και άντρες της αστυνομίας, ενώ η συνάντηση των βουλευτών διαλύθηκε.


Κάποιοι βουλευτές λένε ότι οι νεαροί δεν ήταν αναρχικοί, αλλά τους χαρακτηρίζουν «επαγγελματίες».http://www.iefimerida.gr/
ΠΡΕΖΑ TV
13-1-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου