Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ.ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΟΜΩΣ.*ΖΗΤΩ ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ*!!!

Αυτά που συνέβησαν το πρώτο τριήμερο του Νοέμβρη του 2011 στην Ελλάδα αντανακλούν το βόρβορο της μεταπολιτευτικής εποχής και συνιστούν το αποτέλεσμα μίας σαραντάχρονης διεφθαρμένης δικομματικής περιόδου, στη οποία δέσποσαν απατεώνες μεγαλοεκδότες, αργυρώνητοι δημοσιογράφοι, τρείς πολιτικές οικογένειες και μερικές εκατοντάδες βουλευτίσκοι που εξελέγοντο επί χρόνια με πελατειακές συναλλαγές με τους ψηφοφόρους.

Αρκεί να αναφέρουμε ότι μέσα σε αυτό το μελανό τριήμερο, όπου η χώρα κινδύνεψε να τα χάσει όλα, τα κόμματα άρπαξαν τα κρατικά χρήματα του Γ’ τριμήνου του 2011 και τα ΜΜΕ το έκαναν γαργάρα παρασιωπώντας το γεγονός.

Τα ποσά που λήφθηκαν από τα κόμματα έχουν ως εξής:

ΠΑΣΟΚ………...5.436.322,61 Ευρώ

ΝΔ……………....4.249.890,51 Ευρώ

ΚΚΕ………….....1.306.274,48 Ευρώ

ΛΑΟΣ…………...1.089.378,37 Ευρώ

ΣΥΡΙΖΑ...……….972.624,83 Ευρώ

Οικολόγοι………450.155,20 Ευρώ

Τα χρήματα αυτά αφορούν μόνο το τρίτο τρίμηνο του 2011, όπερ σημαίνει ότι πολλαπλασιάζοντας επί 4 βγαίνουν τα ποσά για κάθε κόμμα σε ετήσια βάση.

Τα χρήματα αυτά εκταμιεύονταν από το κράτος υπέρ των κομμάτων, την ίδια ώρα που η Ελλάδα απειλείτο με αποβολή από την ΟΝΕ και κατά συνέπεια με άτακτη πτώχευση και ο λαός μας ζει το δράμα της ανεργίας, σε μεγάλο ποσοστό και της εξαθλίωσης. Το αστείο της υπόθεσης, ότι ενώ η χώρα μας έχει γίνει διεθνώς περίγελως, η κ. Άννα Διαμαντοπούλου δήλωσε ότι ζούμε μεγάλες μέρες εφάμιλλες εκείνων του Χαρίλαου Τρικούπη και Ελευθέριου Βενιζέλου…

Το ακόμη πιο θλιβερό είναι η εικόνα των δημοσιογράφων. Άλλοι επί μήνες είχαν πάρει εργολαβία να κατηγορούν το μνημόνιο, παίζοντας με τον πόνο φτωχών ανθρώπων που περιεκόπτοντο οι μισθοί και οι συντάξεις τους. Οι δημοσιογράφοι, περιτριγυριζόμενοι από δικηγόρους, εργατολόγους, συνταξιούχους καθηγητές αναθεμάτιζαν την Ευρώπη και άφηναν να εννοείται ότι η Μέρκελ ήλθε να μας αρπάξει ορυκτό πλούτο και πετρέλαια… Όλοι όμως αυτοί, ούτε λέξη για το ποιά άλλη λύση υπήρχε.

Άλλοι πάλι έκαναν εκπομπές ισχυριζόμενοι ότι έχουμε τεράστια αποθέματα πετρελαίου, φυσικού αερίου, χρυσού και δεν τα εκμεταλλευόμαστε. Έτσι εγεννώντο στον κόσμο ερωτηματικά, γιατί κόβουμε μισθούς και συντάξεις αφού μπορούσαμε βγάζοντας πετρέλαιο να «ξεχρεώσουμε».

Κάποιος άλλος δημοσιογράφος, καιρό τώρα, παρουσιάζει μία οικογένεια από την Πάτρα, η οποία παραχωρεί στην Ελλάδα τα δικαιώματά της από μία ανύπαρκτη τράπεζα, προκειμένου να «ξεχρεώσουμε». Πρωταγωνιστές σε όλες αυτές τις ψυχαγωγικές εκπομπές ήταν δυστυχώς και βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου, οι οποίοι επί καιρό κάνουν εμπόριο ελπίδας με θύμα το βασανισμένο λαό μας, ο οποίος αντί να ζητάει την τιμωρία των πρωθυπουργών που μας πτώχευσαν, συνέχιζε να τρώει κουτόχορτο από τα ΜΜΕ της διαπλοκής και των εργολάβων…

Όταν ωστόσο Μέρκελ και Σαρκοζί μας έστειλαν τελεσίγραφο, «θέλετε να μείνετε στο ευρώ ή να ξαναγίνετε βαλκάνια» οι ίδιοι δημοσιογράφοι τα γύρισαν και άρχισαν να ζητάνε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, ασπαζόμενοι την από διετίας εκφρασμένη άποψη του Βασίλη Λεβέντη, ότι ο κύκλος του δικομματισμού έληξε και ότι είναι αδύνατο να μας βγάλουν από την κρίση, αυτοί που με παράνομους διορισμούς και λεηλασία της κοινωνίας μας οδήγησαν στην πτώχευση.

Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ καλεί όλη την Ελλάδα σε μία νέα, μεγάλη, παλλαϊκή επανάσταση. ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία εκπροσωπούν το παρελθόν και αυτό το παρελθόν πρέπει να σβήσει για να σωθεί η χώρα.

ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ, ΔΗΜΑΡΑΣ, ΚΟΥΒΕΛΗΣ, ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, Οικολόγοι, αποτελούν κομπάρσους της πολιτικής και μάλιστα ακριβοπληρωμένους μέσω της κρατικής επιχορήγησης. Όλοι αυτοί στην Ελλάδα του μέλλοντος τίποτε δεν μπορούν να προσφέρουν, όλοι τους είναι του πάρε.

Αυτή η ώρα είναι η ώρα του κέντρου, η ώρα της επανάστασης. Είκοσι χρόνια τώρα η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ είχε προειδοποιήσει τον κόσμο, όμως ο κόσμος προτίμησε το νιρβάνα του βολέματος και τώρα πληρώνει το κόστος.

Στην Ελλάδα του μέλλοντος πολυθεσίτες, διπλοσυνταξιούχοι, αργόμισθοι στη βουλή, αποσπασμένοι στα κόμματα και κάθε λογής τρωκτικά δεν θα υπάρχουν. Τα κόμματα έχουν μέλη, αυτά να πληρώνουν και όχι το κράτος. Πρώτο έργο του Βασίλη Λεβέντη είναι η καταπολέμηση διαπλοκής και διαφθοράς και το να έλθουν τα ΜΜΕ σε χέρια τίμιων ανθρώπων και όχι των γκάγκστερ της κομπίνας του 1999 στο χρηματιστήριο.

Εσύ λαέ θα πάρεις την απόφαση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου