Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΓΚΑΛΕ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΣ Μ Α Λ Α Κ Ε Σ ΚΑΙ ΕΙΧΕΣ ΔΙΚΙΟ.!!!(ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ FACEBOOK)

ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ …ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ!
Η πίκρα θα περάσει, αλλού είναι το θέμα, πώς να εξηγήσεις τα… ανεξήγητα; Γέμισε το facebook από …επαναστάτες, αντιστασιακούς γεμάτους ενθουσιασμό, έτοιμους να φάνε σίδερα, να πάρουν τα όπλα και να γαζώσουν την «κακιά» κυβέρνηση που τόλμησε να τα βάλει μαζί τους! Αναλύσεις επί αναλύσεων για τα χάλια της οικονομίας, για τους προδότες πολιτικούς, για το σάπιο πολιτικό σύστημα. Ομάδες και κινήματα-ΚΟΥΝΗΜΑΤΑ δημιουργήθηκαν από τους αγανακτισμένους για να οδηγήσουν την χώρα στην ελευθερία. ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ γιατί είναι κότες, ΟΛΗ Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΟ ΑΡΡΩΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ! Όποιος διαφωνεί να μου πει ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ! Όλο… συντονίζονται και βγάζουν …ΑΡΧΗΓΟΥΣ, και όλο καλούν τους υπόλοιπους για ΕΝΩΣΗ! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ …ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ! Ε, ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ! Εάν ερχόταν ένας ξένος, ένας που να μην είχε ιδέα για την πραγματικότητα και έβλεπε όλο αυτό το σκηνικό θα νόμιζε πως έχει ξεσπάσει πραγματική ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ! Δεν θα μπορούσε με τίποτα να καταλάβει ότι το όλο σκηνικό είναι μια φούσκα! Ένα ντεκόρ σε ταινία, ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας, μια επανάσταση σε κινηματογραφικό στούντιο, οι δήθεν επαναστάτες είναι ηθοποιοί και μάλιστα κακοί! Όλοι οι κουραδόμαγκες επαναστάτες είναι του κωλου! Του καναπέ! Η εξουσία τους βλέπει και γελαει, ΞΕΚΑΡΔΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ! ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΓΚΑΛΕ που έβαλες τα πράγματα στην θέση τους, ΜΑΛΑΚΕΣ τους αποκάλεσες και ΕΙΧΕΣ ΔΙΚΙΟ! Γιατί ΕΙΝΑΙ! ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ… ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΦΑΓΕ! ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ! Και όσοι διαφωνούν να το αποδείξουν με πράξεις! ΟΧΙ με …like!!! Το Like είναι για Κανά τραγουδάκι, για καμία γκόμενα! ΟΧΙ για ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ αποχωρώ από τον αγώνα, ΣΤΑΜΑΤΩ ΝΑ ΤΟ «ΠΑΙΖΩ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ» γιατί δεν υπάρχει στην πραγματικότητα, έτσι όπως είναι τα πράγματα δεν έχω πλέον να δώσω τίποτα, δεν μπορώ να βοηθήσω και δεν θέλω να κοροϊδεύω κανέναν και πάνω από όλα τους φίλους μου, τους δικούς μου ανθρώπους, και τον εαυτόν μου. Να σταματήσουν όλοι να βάζουν στον τοίχο μου θέματα που αφορούν τον… ΑΓΩΝΑ! ΕΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΟΥΣΙΑΣ ΤΑ… ΞΑΝΑΛΕΜΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου