Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2011

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΚΑΤΑΛΗΛΛΟΙ.!!!


ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ.

Συνάδελφοι το καινούργιο μισθολόγιο ήρθε και δυστυχώς όλοι κάνουν ότι δεν ξέρουν τίποτα και δυστυχώς θα έχει αναδρομική ισχύ από τον Νοέμβριο.

Και το χειρότερο από όλα είναι ότι έχουμε την καινούργια εταιρεία <<Ο.ΣΥ.>> χωρίς ακόμα να έχουμε οργανόγραμμα και κανονισμό εργασίας.

Κατά τα άλλα το μισθολόγιο μας έλλειπε. Πάμε για υποτιθέμενη εξυγίανση με τις ίδιες ξαναζεσταμένες συνταγές και με τους ίδιους μαγείρους.
Δηλαδή πάμε ολοταχώς προς την αποτυχία! Άνθρωποι που έχουν προωθηθεί σε θέσεις με μοναδικά προσόντα την υποταγή και την υποτέλεια προσπαθούν να εκμηδενίσουν όσα σωστά υπήρχαν στους δύο πρώην οργανισμούς ΕΘΕΛ και ΗΛΠΑΠ.

Για τον ΗΛΠΑΠ δυστυχώς κάποιοι κύριοι που δεν γνωρίζουν καν το αντικείμενο του ΗΛΠΑΠ και το πως λειτουργεί προσπαθούν να επιβάλλουν τις απόψεις τους από θέση ισχύος που μόνο αξιοκρατικά δεν την πήραν. Να είστε σίγουροι ότι με αυτά που κάνετε θα έχετε αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένετε.

Όσο για τον ΗΛΠΑΠ είχαμε μια καλή επιθεώρηση και δυστυχώς πάνε να την ισοπεδώσουν με την βοήθεια και ημετέρων. Επιτέλους πείτε ελεύθερα την γνώμη σας και μην κοιτάτε να γίνεστε αρεστοί σε ανθρώπους που μας οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή.

Κοιτάξτε να είστε κοντά στον οδηγό, όπως κάνατε οι περισσότεροι στον πρώην ΗΛΠΑΠ και κρατήστε την αξιοπρέπεια σας. Μην νομίζετε ότι αυτοί που σας δίνουν εντολές ειναι καλύτεροι από εσάς.

ΜΟΝΟ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΤΙΣ ΘΈΣΕΙΣ ΤΟΥΣ

Και αν δεν ακούνε υπάρχουν και άλλοι τρόποι διαμαρτυρίας. Μην φέρεστε σαν αιχμάλωτοι πολέμου. Δεν μας παίρνει πλέον για άλλα λάθη. Θέλουν δεν θέλουν θα το καταλάβουν.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΚΑΤΑΛΗΛΛΟΙ.

Καλώ όλα τα σωματεία να απαιτήσουν εδώ και τώρα οργανόγραμμα και κανονισμό λειτουργίας, υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας και άμεση σύγκληση διοικητικών συμβουλίων, ώστε να δούμε πως θα ενεργήσουμε με τις εφεδρείας και το μισθολόγιο παρόλο που κάποια παπαγαλάκια έλεγαν πως εμείς θα εξαιρεθούμε από όλα αυτά. Κανονικά έπρεπε οι συνάδελφοι εσάς να εξαιρέσουν για να μην πω τίποτα πιο βαρύ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου