Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2011

ΤΟ *Δ.Ν.Τ* ΕΧΕΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ *Δ.Ν.Τ* (LOL)

Διασταυρωμένες πληροφορίες φέρουν το ΔΝΤ και το Διεθνές Χρηματοπιστωτικό Ινστιτούτου (IIF) να διέπονται από διάχυτη και έντονη ανησυχία για τις εξελίξεις που δρομολόγησε η αναγγελία περί δημοψηφίσματος του έλληνα Πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ανταποκριτή του ΣΚΑΪ από την Ουάσινγκτον, Θάνου Δημάδη η σύγκληση του ΔΣ του Ταμείου για την εκταμίευση της 6ης δόσης ενδέχεται να αναβληθεί για μερικές μέρες ή ίσως και περισσότερο μέχρι να ξεκαθαρίσει η πολιτική κατάσταση στη χώρα. Πηγή του Ταμείου εξέφραζε το προβληματισμό για το "σκηνικό γενικευμένης πολιτικής κατάρρευσης στην Ελλάδα- όπως χαρακτηριστικά ανέφερε- γεγονός που δημιουργεί πρόσθετα εμπόδια στο δρόμο τόσο για την εκταμίευση της 6ης δόσης όσο και για το χρηματοδοτικό μέλλον της χώρας μας".

Μέχρι στιγμής το ΔΝΤ και το Διεθνές Χρηματοπιστωτικό Ινστιτούτο (IIF) με επικεφαλής τον κ. Τσάρλς Νταλάρα έχουν κοινή φοβία που εδράζεται στην υλοποίηση του προγράμματος για την ελληνική αναδιάρθρωση όχι μόνο από πιθανόν αρνητικό αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος αλλά και για τον αντίκτυπο που θα έχουν οι μήνες που θα μεσολαβήσουν μέχρι αυτό στη στάση που θα κρατήσουν οι τράπεζες.

Όλες τις τελευταίες κρίσιμες πληροφορίες για τις παράλληλες εξελίξεις στην Ουάσινγκτον θα τις μεταδώσει ο Θάνος Δημάδης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ στις 9 το βράδυ.

Εν τω μεταξύ, τηλεφωνική συνομιλία είχαν σήμερα ο υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος και ο επικεφαλής του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου (IIF), Τσαρλς Νταλάρα.

Σύμφωνα με παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών, ο κ. Βενιζέλος ενημέρωσε τον κ. Νταλάρα σχετικά με την εξαγγελία του Πρωθυπουργού για τη διενέργεια δημοψηφίσματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου