Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Ο Γάλλος Πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί ΤΡΕΜΕΙ τους *ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΥΣ*


«Ή θα βγούμε όλοι μαζί από την κρίση ή ο καθένας θα πεθάνει μόνος»

Δραματικούς τόνους «ψυχοδράματος» χρησιμοποίησε ο Γάλλος Πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί, αναφερόμενος στην κρίση που διατρέχει τις χώρες της Ευρωζώνης σε συνάντησή του με τους δημάρχους της Γαλλίας.

Καθώς πλησιάζει η ώρα της τριμερούς συνάντησης του Στρασβούργου με τον Μάριο Μόντι Πρωθυπουργό της Ιταλίας και την Άνγκελα Μέρκελ καγκελάριο της Γερμανίας ο Σαρκοζί δήλωσε πως: «Είναι ανάγκη να τα καταφέρουμε να βγούμε όλοι ενωμένοι αλλιώς ο καθένας από εμάς θα πεθάνει«.

Υπενθυμίζουμε πως και η οικονομία της Γαλλίας βρίσκεται στο «μάτι» του κυκλώνα από την επίθεση των «αγορών«. Μετά την επισήμανση των, Moody’s και Standard & Poor’s, και ο οίκος Fitch έθεσε υπό «επιτήρηση» το Παρίσι καθώς αν το οικονομικό σενάριο χειροτερεύσει, προειδοποίησε ο διεθνής χρηματοπιστωτικός ο

ίκος, η Γαλλία κινδυνεύει να εκπέσει από την βαθμολόγηση των τριών Α στην οικονομία της, που την κατέχουν οι πρώτες οικονομίες του πλανήτη.

Κάθε μέρα που περνάει ο φόβος πως η Γαλλία θα είναι η επόμενη στον κατάλογο των υπό κηδεμονία χωρών μετά την Ελλάδα την Ιταλία την Ισπανία και την Πορτογαλία γίνεται όλο και περισσότερο ορατός με τα Spread να …παίρνουν την ανηφόρα και σήμερα φτάνοντας τις 180 μονάδες όταν μόλις ένα μήνα πριν ήταν στις 40.

πηγη.http://www.tsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου