Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2011

ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ YOUTUBERS.ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

EΛΛΗΝΙΔΕΣ - ΕΛΛΗΝΕΣ
Μετά της συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων στο σύνταγμα και την εμπειρία που αποκτήσαμε, ασχέτως αν το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό, σάς προσκαλούμε σε ανοικτή συγκέντρωση το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 8:00 μμ. στον σταθμό του μετρό Αγ. Αντωνίου στο Περιστέρι. Οι συγκεντρώσεις που θα γίνουν από εδώ και πέρα πρέπει να έχουν στόχο και όραμα…
Πρέπει να κατεβούμε ενωμένοι, μακριά από διχόνοιες και κόμματα. Οι στόχοι που θέτουμε για όσους συμφωνήσουν και παρευρεθούν είναι:

1. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
2. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ (ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ  ΒΟΥΛΗ ΜΑΣ)
3. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ
4. ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ – ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ
5. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
6. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΙΜΑ, ΘΥΣΙΕΣ, ΕΞΟΡΙΕΣ.
7. ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΑΣ
ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ


Σαν αρχή θέτουμε τα παραπάνω τα οποία και θα μας ενώσουν και θα είναι ο κοινός μας στόχος - όραμα. Την ημέρα αυτή δεν θα γίνει μια απλή συζήτηση αλλά όσοι δηλώσουν παρόντες θα το δηλώσουν επώνυμα και στην συνέχεια θα γίνει κλήρωση στην οποία θα συμμετάσχουν όλοι όσοι είναι παρόντες και θα κληρωθούν 16 άτομα, ένα από τα οποία θα είναι πρόεδρος, 2 αντιπρόεδροι, 3 γραμματείς, 3 ταμίες και 6 μέλη. Αυτοί που θα κληρωθούν θα έχουν 8μηνη θητεία και μετά την πάροδο αυτού του χρόνου θα γίνει πάλι κλήρωση, στην οποία, όπως και στην επόμενη, (δηλαδή στις 2 επόμενες κληρώσεις), δεν θα έχουν δικαίωμα να πάρουν μέρος τα μέλη που είχαν κληρωθεί την προηγούμενη φορά. Όλοι μαζί θα αποφασίζουμε για τις κινήσεις, έντυπα, αγώνες, που θα δοθούν τους επόμενους μήνες. Δεν θα υπάρχει αρχηγός, όλοι θα έχουν της ίδιες ευθύνες και υποχρεώσεις, όσοι πιστεύουν στην άμεση δημοκρατία, όσοι πιστεύουν στην εθνική ανεξαρτησία. Όσοι λοιπόν δεν θέλουν να παραδώσουν την Ελλάδα, ας προσέλθουν για να αποτελέσουμε την μαγιά για τον απελευθερωτικό μας αγώνα. Την 16η θέση θα την κατέχουν, μετά από κλήρωση που θα γίνει ανάμεσα τους, οι συναγωνιστές μας που ανήκουν στην κατηγορία των ΑΜΕΑ, οι οποίοι τόσο καιρό έχουν δώσει αγώνα στους δρόμους και τους αξίζει όχι ένα μπράβο αλλά δέκα.

Οι Έλληνες YouTubers δεν θα υπάρχουν μετά την συγκρότηση της 16μελούς επιτροπής. Κάνουμε την πρόσκληση όλοι μαζί, 3 Σεπτεμβρίου 2011 στον σταθμό Αγ. Αντωνίου.

ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ.

Μετά τις 20 Αυγούστου θα αναρτηθεί αναλυτικά το καταστατικό αυτής της κίνησης που εσείς οι ίδιοι θα δημιουργήσετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου