Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Ο Παπανδρέου πιέζει την ΕΕ και το ΔΝΤ να βιαστούν

Έτσι, μετά τις δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών της Ολλανδίας περί πρότασης για να γίνει αποδεκτή μία μερική στάση πληρωμών στην Ελλάδα, αναφορές για “μερική αδυναμία πληρωμών” υπάρχουν και σε συνέντευξη του ίδιου του πρωθυπουργού στους Financial Times Deutschland, όπως προκύπτει από επίσημη ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου!

Το δημοσίευμα έχει τίτλο «Ο Παπανδρέου πιέζει την ΕΕ και το ΔΝΤ να βιαστούν» και υπότιτλο «Η Ελλάδα χρειάζεται επειγόντως ένα δεύτερο πακέτο βοήθειας", αλλά η ουσία βρίσκεται προφανώς αλλού: "Ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι θα πρέπει κανείς να εξετάσει επακριβώς το ζήτημα μιας μερικής αδυναμίας πληρωμών", αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου.

Και ανοίγουν εισαγωγικά με αυτολεξί διατύπωση των πρωθυπουργικών δηλώσεων: «Θεωρητικά, μπορεί να διαρκέσει δύο εβδομάδες ή μπορεί να κρατήσει πολύ περισσότερο, προκαλώντας έτσι πολύ μεγαλύτερη ζημία»!

Σήμερα Πέμπτη, πρόκειται να συνεδριάσει το υπουργικό συμβούλιο προκειμένου να αναλυθούν τα όσα διαδραματίσθηκαν στην πρόσφατη συνεδρίαση του Eurogroup την Δευτέρα καθώς και οι εξελίξεις των ημερών που ακολούθησαν.

Παραθέτουμε στη συνέχεια την πλήρη ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου καθώς και το link της συνέντευξης για τους γερμανομαθείς. Επίσης, παραθέτουμε και την ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου κ.Ηλία Μόσιαλου, η οποία εκδόθηκε γύρω στη μία μετά τα μεσάνυχτα.

πηγη.http://www.protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου