Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

«Ταν η επί τας»



Αδέρφια Έλληνες δεν πάει άλλο, ΟΧΙ άλλη κατρακύλα , ΟΧΙ άλλο εξευτελισμό από έναν Αμερικάνο και τη συμμορία που τον στηρίζει.
Αυτοί δεν είναι Έλληνες , έχουν μίσος και νιώθουν κομπλεξικοί μπροστά στη γενιά των Ελλήνων.
Μέχρι πριν λίγες μέρες λέγαμε βράζει το ηφαίστειο παντου κάπου η ενωμένη λάβα θα ξεσπάσει και να που ξέσπασε!!
Και η λάβα του σκόρπισε γύρω
από το κοινοβούλιο για να κάψει και τους 300 προδότες του έθνους μας …
Και να μη ξεχνάμε αδέρφια μου δεν υπάρχουν αριστερές και δεξιές παρατάξεις είμαστε όλοι οι Έλληνες ένα κίνημα ένα κόμμα, είμαστε με το κόμμα της Ελλάδας !
Δεν είμαστε ούτε μπλε ούτε πράσινοι ούτε κόκκινοι είμαστε ΈΛΛΗΝΕΣ και θα δώσουμε και τη ζωή μας αν χρειαστεί για την πατρίδα όπως έκαναν και οι προγονοί μας σε κάθε Eφιάλτη σε κάθε ξένο εισβολέα . Εδώ υπάρχει μια παγκόσμια συνωμοσία κατά της φυλής μας . Θέλουν να μας αφανίσουν να χαθεί ο ελληνισμός από τον πλανήτη , μη ξεχνάτε τα λόγια του Χένρυ Κίσινγκερ. Αυτές τις οδηγίες υλοποιούν μια που βρέθηκε και ο Εφιάλτης Παπανδρέου να τους βοηθήσει να μας εξοντώσουν!
Αδέρφια Έλληνες χάνουμε την.. Ελλάδα πουλάνε όσο όσο την πατρίδα μας μια ξεδιάντροπη συμμορία, ένας Αμερικανός που ξεγέλασε τον ελληνικό λαό και πήρε τη ψήφο του με ψέματα και θεατρινισμούς ! Ο Παπανδρέου εξαπάτησε τον ελληνικό λαό.
Αλλά περιθώρια δεν έχουμε αδέρφια μου ,αυτός ο εγκληματίας της φυλής μας ακάθεκτος συνεχίζει το καταστροφικό του έργο που πήρε εργολαβικά από τους εχθρούς μας!
Και δεν θα σταματήσει αν δεν μας αποτελειώσει γι αυτό πρέπει να τον σταματήσουμε ΕΜΕΙΣ!!
Θα πρέπει να ορίσουμε μια μέρα που θα μαζευτεί η μισή Ελλάδα στο Σύνταγμα και θα πρέπει να εισβάλουμε στην βουλή . Άλλη λύση δυστυχώς δεν υπάρχει. Θα πρέπει να είναι μια μέρα που θα είναι ολομέλεια, δε θα βγει μέσα από κει κανένας ζωντανός από τους προδότες .
Όσοι θέλουν να είναι ζωντανοί να παραιτηθούν ΣΗΜΕΡΑ!!
Όσοι συμμετάσχουν στην σκιώδη κυβέρνηση του αίσχους της προδοσίας ,έστω και ως αντιπολίτευση θα είναι ΕΝΟΧΟΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.
ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΔΕ ΤΗΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΔΕ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΣΠΙΘΑΜΗ ΓΗΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ !!!
Εδώ αποφασίζουμε εμείς για εμάς, και δε δεχόμαστε νταβατζηδες !!
Ας ψάξουν αλλού να κανουν το επάγγελμα του *νταβατζη *όχι εδώ . ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!

'H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου