Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ.>>>( ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΩ). ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ!!!

Την αποφασιστικότητά του να εξηγήσει στους Ευρωπαίους πολιτικούς ηγέτες τους λόγους για τους οποίους διαφωνεί με το μνημόνιο το οποίο «ένα χρόνο μετά την εφαρμογή του έχει αποτύχει», εξέφρασε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς στους Έλληνες δημοσιογράφους, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Γάλλο πρωθυπουργό Φρανσουά Φιγιόν.

«Συνεχίζω, αύριο στις Βρυξέλλες τις συναντήσεις μου με την ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στόχος μου πάντα είναι να αναδείξω ότι η πολιτική της συνεχούς ύφεσης δεν βοηθά την Ελλάδα να ξεπεράσει την κρίση», είπε ο κ. Σαμαράς.

Το Μνημόνιο, πρόσθεσε, το διάβασα προσεκτικά και από την αρχή πίστευα ότι δεν θα έδινε τη λύση. Ένα χρόνο μετά, είναι πλέον αποδεδειγμένο ότι η συνταγή έχει αποτύχει. Εξήγησα στον πρωθυπουργό τους λόγους και ανέφερα τα σημεία με τα οποία διαφωνούμε.

Ο κ. Σαμαράς υπογράμμισε ότι δεν μπορεί να συμφωνήσει με κάτι που από την αρχή δεν πίστευε. Εξέφρασε παράλληλα τη θέλησή του να βοηθήσει και ανέφερε ότι συμφωνεί απολύτως για τη μείωση του ελλείμματος και την αποκλιμάκωση του χρέους.

Επίσης, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην αναγκαιότητα για άμεση ρευστότητα στην ελληνική οικονομία, υποστηρίζοντας ότι θα ήταν πολύτιμο να μπει φρέσκο χρήμα στην πραγματική οικονομία με τη συμμετοχή των τραπεζών και συγκεκριμένα της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων. Με τον τρόπο αυτό θα μπορέσει να δοθεί μια επανεκκίνηση στην οικονομική δραστηριότητα με συνέπεια την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας.

Ο Α.Σαμαράς, ο οποίος ξεκίνησε ευρωπαϊκή περιοδεία, αύριο, θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Β. Μαρτένς στις Βρυξέλλες. Θα ακολουθήσει γεύμα που θα παραθέσει στον πρόεδρο της ΝΔ ο κ. Μαρτένς, στο οποίο θα παρακαθίσει και ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Βαν Ρομπάι. Στη συνέχεια, στα γραφεία της ΕΕ ο κ. Σαμαράς θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΕΕ Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο.
ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ ΑΚΟΥ ΤΙ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ.
*Δ Η Μ Ο Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α*
Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ( ΝΑΙ ) Η ( ΟΧΙ ) ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.
ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου