Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Δηλώσεις Μιχαλολιάκου για τις συγχωνεύσεις σχολειων..

Ο δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος, μιλώντας στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, για τις συγχωνεύσεις σχολείων στην πόλη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο Πειραιάς και η παιδεία έχουν ανάγκη από σχολεία. Έχουν ανάγκη από δασκάλους και καθηγητές. Η κυβέρνηση δεν έχει το δικαίωμα να καταργεί σχολεία και να καταργεί θέσεις δασκάλων και καθηγητών. Θα μας βρει απέναντι και θα υποχρεωθεί να αλλάξει. Δεν περιοριζόμαστε σε μια ημερίδα ή σε μια συγκέντρωση στο ΣΙΝΕΑΚ, όπου διαδηλώνουμε την αντίθεσή μας. Και ασφαλώς εγώ και οι συνεργάτες μου δεν δεχόμαστε να μας εμπαίζουν.
Δεν μπορεί λοιπόν να έχει υπογραφεί η υπουργική απόφαση με την οποία καταργούνται τα σχολεία, την ώρα που υποτίθεται ότι βρισκόμαστε σε διάλογο με το υπουργείο Παιδείας. Αυτό να το κάνει σε άλλα όργανα, σε άλλους χώρους, όχι στον Πειραϊκό λαό.
Διατηρούμε το δικαίωμα και ως Δημοτικό Συμβούλιο και ως Δημοτική Αρχή, να οργανώσουμε τους τρόπους αντιμετώπισης του αυταρχισμού και της παραπέρα υποβάθμισης, της παιδείας στον Πειραιά. Και να βρει άλλους τομείς η κυβέρνηση, να εξαντλήσει την πειθαρχία της στις εντολές της τρόικας.»



πηγη.http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου