Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Δευτέρα, 9 Μαΐου 2011

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ *ΝΕΑ* ΧΛΕΥΑΣΑΝ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟ


Μέσα απο τη στήλη (Fucking), που πραγματικά δεν...αξίζει να την μεταφράσει κανείς, ο αρθρογράφος κ.Γιάννης Χάρης σχολιάζει ειρωνικά τα λεγόμενα του Πατέρα Παϊσιου για τους νέους που φεύγουν νέοι απο τη ζωή, υπογραμμίζοντας,΄΄ Ότι αυτά αποτελούν ύβρη για τον Θεό φοβούμαι πως μόνο κάποιος που δεν πιστεύει στον Θεό μπορεί να το αντιληφθεί. ΄΄
Η.. συκοφαντική δυσφήμιση κατά Ιερών Προσώπων και θρησκευτικής πίστης  αλλά και ανόητων σχολίων για  Ορθόδοξες ιστοσελίδες ,όπως το agioritikovima.gr, είναι κάτι που δεν  μπορεί κανείς να τα προσπεράσει έτσι απλά.Η ασυδοσία..του ύβρεων  πρέπει να σταματήσει  με ότι προβλέπει το Eλληνικό Σύνταγμα για τα  θέματα αυτά.
 Διδαχές του Θεόπνευστου γέροντα Παϊσιου θα συνεχίζουμε να αναρτούμε και δεν πτούμαστε απο κανέναν Άθεο και υβριστή.
 ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΄΄ΒΙΒΛΙΟΔΡΟΜΙΟ΄΄ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΄΄ΤΑ ΝΕΑ΄΄!
  Γιάννης Η. Χάρης
7/5/11
Fucking, αυστηρώς ακατάλληλη λέξη, Γιατί ο Θεός παίρνει τους νέους; "Των βραχειών λιστών", Ο λόγιος Βύρων κ.ά.
Τα Νέα, 7 Μαΐου 2011
 Γιατί ο Θεός παίρνει τους νέους;
 Μεγάλη Τετάρτη και Μεγάλη Πέμπτη, και σε επανάληψη το Μεγάλο Σάββατο, προβλήθηκαν από την –κρατική– ΕΤ3 «Λόγοι, έργα και διδαχές του γέροντα Παϊσίου».
 Δεν ξέρω τι διδαχές πρόβαλε το κρατικό κανάλι, φαντάζομαι όμως πως δε θα παρέλειψε την ουσιώδη, όπως αναπαράγεται σε πολλά ειδικά ιστολόγια, αγιορείτικα βήματα, ορθόδοξες πίστεις κτλ., αυτήν που αναπτύσσει όλο το θεϊκό σχέδιο για τη ζωή και το θάνατο των ανθρώπων:
 Στην ερώτηση «γιατί ο Θεός επιτρέπει να πεθαίνουν τόσοι νέοι άνθρωποι;» ο Παΐσιος απαντά πως ο Θεός παίρνει τον κάθε άνθρωπο «στην καλύτερη στιγμή της ζωής του», «για να σώσει την ψυχή του». Ιδού το όλο σχέδιο:
 «Εάν δει ότι κάποιος θα γίνει καλύτερος, τον αφήνει να ζήσει. Εάν δει όμως ότι θα γίνει χειρότερος, τον παίρνει για να τον σώσει. Μερικούς πάλι, που έχουν αμαρτωλή ζωή, αλλά έχουν τη διάθεση να κάνουν το καλό, τους παίρνει κοντά Του, πριν προλάβουν να το κάνουν, επειδή ξέρει ότι θα έκαναν το καλό μόλις τους δινόταν η ευκαιρία. Είναι δηλαδή σαν να τους λέει: “Μην κουράζεσθε• αρκεί η καλή διάθεση που έχετε”. Άλλον, επειδή είναι πολύ καλός, τον διαλέγει και τον παίρνει κοντά Του, γιατί ο παράδεισος χρειάζεται μπουμπούκια. Φυσικά, οι γονείς και οι συγγενείς είναι λίγο δύσκολο να το καταλάβουν αυτό. Βλέπεις, πεθαίνει ένα παιδάκι, το παίρνει αγγελούδι ο Χριστός και κλαίνε και οδύρονται οι γονείς, ενώ έπρεπε να χαίρονται. Γιατί πού ξέρουν τι θα γινόταν, αν μεγάλωνε;»
 Πρέπει έτσι να χαίρονται οι γονείς. Άλλωστε «από εκείνη τη στιγμή έχουν έναν πρεσβευτή στον Παράδεισο. Όταν πεθάνουν, θα ’ρθουν τα παιδιά τους με τα εξαπτέρυγα στην πόρτα του Παραδείσου να υποδεχθούν την ψυχή τους. Δεν είναι μικρό πράγμα αυτό!
 »Στα παιδάκια πάλι που ταλαιπωρήθηκαν εδώ από αρρώστιες ή από κάποια αναπηρία ο Χριστός θα πει: “Ελάτε στον Παράδεισο και διαλέξτε το καλύτερο μέρος”. Και τότε εκείνα θα Του πουν: “Ωραία είναι εδώ, Χριστέ μας, αλλά θέλουμε και τη μανούλα μας κοντά μας”. Και ο Χριστός θα τα ακούσει και θα σώσει με κάποιον τρόπο και την μητέρα».
 Ότι αυτά αποτελούν ύβρη για τον Θεό φοβούμαι πως μόνο κάποιος που δεν πιστεύει στον Θεό μπορεί να το αντιληφθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου