Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Ζητούν εκλογές εδώ και τώρα,πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ.Δηλωσεις Λοβερδου.

Ο υπουργός Υγείας με σημερινές του δηλώσεις έρχεται να δυναμιτίσει το ήδη βαρύ κλίμα στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ. Πλέον ο πόλεμος ξεκίνησε και είναι γεγονός. Ο λογαριασμός δε βγαίνει και οι αντιδράσεις των υπουργών πολλαπλασιάζονται.

Οιωνός κάλπης από Λοβέρδο

O Ανδρέας Λοβέρδος, εξέφρασε τις επιφυλάξεις του λέγοντας πως το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα πρέπει να εγκριθεί με αυξημένη πλειοψηφία 180 βουλευτών, ενώ η κάθε επικαιροποιημένη εκδοχή του μνημονίου θα πρέπει να εγκριθεί από το υπουργικό και όχι από τον Παπακωνσταντίνου.

«Εγώ σε νεφελώδεις και αντιφατικές πολιτικές δεν έχω θέση. Θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση του πρωθυπουργού» τόνισε.




Η δήλωση «βόμβα» που θα συζητηθεί πολύ έγινε το πρωί σε συνέντευξη Τύπου, ενώ παράλληλα τόνισε «δεν έχω θέση σε νεφελώδεις τακτικές».

Πιο συγκεκριμένα ανέφερ ότι όλα τα κείμενα, πρέπει να υπογράφονται από το σύνολο των μελών του υπουργικού συμβουλίου και να εγκρίνονται από αυξημένη πλειοψηφία στη Βουλή, λέγοντας πως «Πρέπει να υπάρχει ενότητα και αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να επιτευχθεί».

«Δίνουμε έναν πόλεμο σε καιρό ειρήνης, οι ημέρες που περνάμε είναι κρίσιμες» συμπλήρωσε. Επίσης ο υπουργός είπε πως «πρέπει να άρουμε αμέσως τις λανθασμένες εντυπώσεις που έχουν δημιουργηθεί εκτός συνόρων και να συνειδητοποιήσουμε εντός συνόρων ότι ο αγώνας είναι μπροστά. Πρέπει να πολεμήσουμε ομόφωνοι, ορκισμένοι, δυνατοί και αποφασισμένοι».

«Για να σταλεί το μήνυμα, πρέπει το σχετικό σχέδιο νόμου να ψηφιστεί μέσα από μία δημιουργική κοινοβουλευτική διαδικασία, όπου θα κατατεθούν στους βουλευτές όλα τα στοιχεία που αφορούν την οικονομική κατάσταση της χώρας. Και που για την ψήφισή του όμως, θα πρέπει να ζητήσουμε αυξημένη πλειοψηφία», λέει ο κ. Λοβέρδος.

Ο υπουργός Υγείας συγκάλεσε συνέντευξη Τύπου στο υπουργείο Υγείας για να προχωρήσει στις σχετικές ανακοινώσεις, δηλώνοντας ότι στις παρούσες συνθήκες και αν δεν τηρηθεί αυτός ο όρος ο ίδιος «δεν έχει θέση σε νεφελώδεις τακτικές», υπογραμμίζοντας ότι «βρίσκεται πάντα στη διάθεση του πρωθυπουργού».

Ζητούν εκλογές εδώ και τώρα

Όπως είναι φυσικό πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ που αντιδρούν στην σκληρή οικονομική πολιτική του μνημονίου και στα επώδυνα μέτρα που έρχονται, μετά τις δηλώσεις του Α. Λοβέρδου, βρήκαν πρόσφορο έδαφος για να μιλήσουν περί εκλογών εδώ και τώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες πολλοί βουλευτές μετά τις δηλώσεις του υπουργού Υγείας θέτουν ξεκάθαρα θέμα εκλογών. Πιο συγκεκριμένα, ανώνυμα διαρρέουν προς τα έξω πως οι εκλογές πρέπει να γίνουν τώρα, αφού οι εξελίξεις τους ξεπερνούν.

Θεωρείται πλέον δεδομένο πως η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι «καζάνι» που βράζει και πως οι κοντινοί του Γ. Παπανδρέου βρίσκονται εγκλωβισμένοι μεταξύ της τρόικας, που πιέζει συνεχώς για πιο σκληρά μέτρα ώστε οι δανειστές να πάρουν τα λεφτά τους πίσω, αλλά και του λαού που δεν αντέχει άλλο «μαχαίρι» στα εισοδήματά του.

Στις καταιγιστικέ εξελίξεις με ενδιαφέρον αναμένεται η αντίδραση τόσο του Γ. Παπανδρέου που διαμηνύει συνεχώς πως δεν τίθεται θέμα εκλογών, αλλά και του υπουργού Οικονομίας Γ. Παπακωνσταντίνου.

πηγη.http://www.newstoday.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου