Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Τρίτη, 3 Μαΐου 2011

"Βουλευτές μόνο όσοι είναι ευλαβείς Χριστιανοί"Πατερας Αμβροσιος.

Κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, με τη συνεργασία όλων των κομμάτων, προτείνει ο Μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιος."Έξω οι άθεοι".

Έξι προτάσεις για την έξοδο της χώρας από την κρίση ανακοίνωσε ο Μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιος, μέσω του προσωπικού του blog.
Μάλιστα τονίζει ότι σε περίπτωση που δεν εισακουστούν οι προτάσεις του, τότε "το καράβι μας θα βυθιστεί", ενώ τα επιπλέον φοροεισπρακτικά μέτρα που επιβάλλει η κυβέρνηση, δεν θα... 
θεραπεύσουν το πρόβλημα, αλλά θα το επιβαρύνουν.
"Δεν είμαι οικονομολόγος. Ούτε και πολιτική εμπειρία διαθέτω. Με την ευλογία του Θεού διαθέτω απλώς τον "κοινόν νούν", όπως λέγει ο Λαός μας.  Είμαι ένας σκεπτόμενος άνθρωπος. Η κρίση που διέρχεται η Χώρα μας είναι ηθική. Το πολιτιστικό σύστημα κατέστη αναξιόπιστο. Βρωμάει περά για πέρα. Όλοι μαζί τα τρώγανε. 'Ολοι μαζί τα φάγανε", αναφέρει χαρακτηριστικά στο προσωπικό του ιστολόγιο, αφήνοντας αιχμές κατά του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Θεόδωρου Πάγκαλου.Ο Μητροπολίτης λοιπόν προτείνει:
*Παράταση αποπληρωμής του εθνικού χρέους για 40 με 50 χρόνια
*Μικρό επιτόκιο, το μικρότερο που θα μπορούσε να υπάρχει
*Δήμευση των ποσών, τα οποία κάποιοι κατεχράσθησαν σε βάρος του Ελληνικού Λαού. Δηλαδή, επιστροφή των κλεμμένων
*Κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας υπό την ηγεσία μιας εξωκοινοβουλευτικής προσωπικότητας, στην οποία θα συμμετέχουν όλες οι πολιτικές δυνάμεις.
*Μείωση του αριθμού των βουλευτών και των παροχών προς αυτούς. Όσοι εκλέγονται στην βουλευτική έδρα να φτωχαίνουν και όχι να πλουτίζουν
Και τέλος:
*Στο βουλευτικό αξίωμα να εκλέγονται άνθρωποι, που ευλαβούνται τον Πανάγαθο Θεό καί πιστεύουν στον Σωτήρα του κόσμου Ιησού Χριστό. 'Εξω οι άθεοι, οι Μασσώνοι, οι της Λέσχης Μπίλντεμπεργ, οι προσκυνημένοι σε ξένα Κέντρα Αποφάσεων. Επιστροφή όλων στη χριστιανική Ηθική. Επιστροφή των Ελλήνων στον Σωτήρα Χριστό
Και καταλήγει ότι: "Η Ελλάδα χάνεται. Η αιχμαλωσία, οικονομική και πνευματική, έ-ρ-χ-ε τ-α-ι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΆΡΘΡΟ..

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ;

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ!

_________Δεν συνηθίζω νά καταπίνω τη γλώσσα μου, αγαπητοί μου φίλοι του μπλόκ καί αδελφοί μου εν Χριστώ αδελφοί! Δεν συνηθίζω να εξωραΐζω τα πράγματα! Μ'αρέσει η αλήθεια! Ο ακατέργαστος λόγος, η απερίτμητη αλήθεια, η ατόρνευτη εξαγγελία των ειδήσεων. Κι' αυτό σε αντίθεση με την περιρρέουσα πραγματικότητα, όπου οι εφημερίδες καί οι τηλεοράσεις της Χώρας μας "επεξεργάζονται"  τις ειδήσεις και τις παρουσιάζουν μέ τόν τρόπο που εξυπηρετεί είτε την εκάστοτε Κυβέρνηση, είτε τα καρτέλ, είτε τους από το εξωτερικό εργοδότες τους. Η ταπεινή γνώμη μου λοιπόν είναι ότι -παρά τα σκληρά μέτρα, που λαμβάνει συνεχώς η Κυβέρνησις, παρά τό "κούρεμα" (ω!, πόσο ατυχής είναι ο όρος αυτός), το κούρεμα, επαναλαμβάνω, των αποδοχών και των εισοδημάτων  η Χώρα μας οδεύει στην καταστροφή! Το καράβι βυθίζεται! Τα μέτρα δεν θεραπεύουν τό πρόβλημα, απλώς το επιβαρύνουν. Αν θέλετε να πιστοποιήσετε τα όσα σας καταγγέλλω, δεν έχετε παρά να διαβάσετε τούς τίτλους δύο-τριών εφημερίδων (ΤΟ ΠΑΡΟΝ, Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΤΟ ΒΗΜΑ, Η ΕΣΤΙΑ, ΤΑ ΝΕΑ, ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ) ενός από τα περασμένα τριήμερα (Παρασκευή-Κυριακή 10η Απριλίου). Και έπειτα καθήστε και συλλογισθήτε.
_________ Δεν είμαι οικονομολόγος! Ούτε και πολιτική εμπειρία διαθέτω! Με την ευλογία του Θεού διαθέτω απλώς τον "κοινόν νούν", όπως λέγει ο Λαός μας.  Είμαι ένας σκεπτόμενος άνθρωπος. Η  κρίση που διέρχεται η Χώρα μας είναι ΗΘΙΚΗ! Το πολιτιστικό Σύστημα κατέστη αναξιόπιστο! Βρωμάει περά για πέρα! Όλοι μαζί τά τρώγανε! 'Ολοι μαζί τά φάγανε! Μας το ωμολόγησαν οι αδιάντροποι! Κατά την ταπεινή μου γνώμη λοιπόν δύο-τρείς είναι οι προϋποθέσεις, προκειμένου η Χώρα να ξεπεράσει τήν οικονομική κρίση. Σας τις παρουσιάζω: 
  1. Μικρές δόσεις του χρέους. Δηλ. παράταση του εθνικού χρέους  για χρονική περίοδο σαράντα-πενήντα ετών, ώστε η Χώρα μας να μπορεί να εξοφλεί κάθε χρόνο ένα μικρό μέρος του χρέους από τά τακτικά έσοδα του Κράτους.
  2. Μικρό επιτόκιο, το μικρότερο που θα μπορούσε να υπάρχει!
  3. Δήμευση των ποσών, τα οποία κάποιοι κατεχράσθησαν σε βάρος του Ελληνικού Λαού. Δηλ. επιστροφή των κλεμμένων.
  4. Νέα Κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας στην πολύπαθη Πατρίδα μας, συσπειρωμένη κάτω από μια εξωκοινοβουλευτική Προσωπικότητα! Στην Κυβέρνηση αυτή θα μετέχουν εκπρόσωποι όλων των πολιτικών κομμάτων και χρωμάτων, ώστε όλοι μαζί να αποφασίσουν τα αναγκαία μέτρα. 
  5. Μείωση του αριθμού των Βουλευτών και των παροχών πρός αυτούς (ήτοι όχι πιά παροχή αυτοκινήτων, κομπιούτερς, κινητών τηλεφώνων, προσωπικής ασφάλειας, γραμματέων κλπ.) Όσοι εκλέγονται στην βουλευτική έδρα να τους κοστίζει η ιδιότης! Να φτωχαίνουν και όχι να πλουτίζουν!
  6. Στο βουλευτικό αξίωμα να εκλέγωνται άνθρωποι, που ευλαβούνται τον Πανάγαθο Θεό καί πιστεύουν στον Σωτήρα του κόσμου Ιησού Χριστό. 'Εξω οι άθεοι, οι Μασσώνοι, οι της Λέσχης Μπίλντεμπεργ, οι προσκυνημένοι σε ξένα Κέντρα ΑποφάσεωνΕπιστροφή όλων στη χριστιανική Ηθική. Επιστροφή των Ελλήνων στον Σωτήρα Χριστό!  
________Εάν δεν γίνουν αυτά ή έστω κάποια απ αυτά, τότε το καράβι μας θα βυθισθή. Η Ελλάδα χάνεται! Η αιχμαλωσία, οικονομική και πνευματική, έ-ρ-χ-ε τ-α-ι!
πηγη.http://www.eglimatikotita.gr/2011/05/blog-post_9139.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου