Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΨΕΜΑΤΑ;;

Α. Τσίπρας: «Βαδίζουμε προς τη χρεοκοπία»

Γ. Παπανδρέου: «Δεν θέλουμε να ακουμπήσουμε μισθούς και συντάξεις»

Άλλη μια οξεία αντιπαράθεση εξελίχθηκε μεταξύ του Γιώργου Παπανδρέου και του Αλέξη Τσίπρα σήμερα στη Βουλή, με τους δύο πολιτικούς να επιβεβαιώνουν ότι κάθε κοινοβουλευτική τους συνάντηση είναι κάθε άλλο παρά αρμονική.

Αυτή τη φορά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ρωτούσε επιμόνως τον πρωθυπουργό αν η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε νέα μέτρα και –πιο συγκεκριμένα- αν αυτά θα περιλαμβάνουν επιπλέον μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις.

«Μας λέτε τι μέτρα θα πάρουμε. Ελάτε λοιπόν να τα συζητήσουμε. Εμείς δεν θέλουμε να ακουμπήσουμε μισθούς και συντάξεις, αλλά να αξιοποιήσουμε τη δημόσια περιουσία», απάντησε ο Γιώργος Παπανδρέου.

«Είστε εκτός πραγματικότητας, φοράτε παρωπίδες και είστε αμετανόητος στη νεοφιλελεύθερη γραμμή σας», υποστήριξε από την πλευρά του ο Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε:

«Εχετε πλειοψηφία στη Βουλή αλλά δεν ξέρω αν έχετε πια την πλειοψηφία του λαού και δεν σας φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ που αποδοκιμάζεστε. Δεν τολμάτε να πάτε σε δημοψήφισμα, είστε κυβέρνηση φοβισμένη και φοβάστε και τον ίδιο σας το λαό. Εχετε χαράξει πορεία προς τη χρεοκοπία και την καταστροφή».

«Είμαστε κυβέρνηση δημοκρατική που είναι κοντά στο λαό», τόνισε ο Γιώργος Παπανδρέου και δήλωσε κατηγορηματικά: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, θα είμαστε διαρκώς κοντά στον πολίτη».
πηγη:http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/147887/a-tsipras-vadizoume-pros-ti-hreokopia/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου