Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Μια γιαπωνεζούλα κλεισμένη σε μονάδα απομόνωσης προσβληθέντων από ραδιενέργεια στο Nihonmatsu μιλάει στο σκυλάκι της πίσω από το τζάμι προστασίας


Αυτοί οι οποίοι στέρησαν της Γιαπωνεζούλας τη στιγμή, είναι οι από πρόθεση και κατά συρροή εγκληματίες-τεχνοκράτες των αδηφάγων αγορών και πολυεθνικών.

Είναι όλοι αυτοί, τα ερπετόμορφα θλιβερά ανθρωπάρια της παγκόσμιας νέας αταξίας, που τζογάρουν και Θησαυρίζουν επάνω στα κοινωνικά και οικονομικά κουφάρια των χωρών τις οποίες, αυτοί ΤΕΧΝΗΤΑ διαλύουν.

Είναι αυτοί οι οποίοι, ενδιαφέρονται ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΕΡΔΗ, έχοντας τη ψευδαίσθηση ότι μπορούν ατιμώρητα να καταστρέφουν και να βιάζουν τη Μάνα Φύση. Τη Μάνα Φύση, που μ’ένα απλό φύσημα του αγέρα, τους ακυρώνει με την παντοδύναμη παρουσία της.

Είναι αυτοί οι οποίοι, στην ΙΑΠΩΝΙΑ, τη χώρα με τη τρίτη ανθηρή οικονομία παγκοσμίως, στη χώρα με τη μεγαλύτερη σεισμικότητα στον πλανήτη, στη χώρα με τη μεγαλύτερη καταβύθιση των τεκτονικών πλακών στη Γη, στη χώρα η οποία ΗΔΗ βίωσε τον πυρηνικό όλεθρο σε Hiroshima και Nagasaki, ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ, οι φιλάργυροι εγκληματίες, έκτισαν 55 (ΠΕΝΗΝΤΑ ΠΕΝΤΕ!!!) Πυρηνικά Εργοστάσια – Βόμβες.

Η Fukushima, ενδέχεται να είναι το Ιαπωνικό Chernobyl.
Και ο πλανήτης Γη, σε αγωνία κόκκινου συναγερμού.

Αυτοκαταστροφικές οι δήθεν παγκόσμιες παντοδυναμίες.
Ωρα είναι οι Κοινωνίες των Λαών, ν’αλλάξουν ρότα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου