Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΥΡΙΟΙ ΔΩΣΑΤΕ ΟΡΚΟ.ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΡΑ!!!!.ΠΑΝΟ ΚΑΝΕ *ΜΑΤ* ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ.






ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ.
ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ...ΛΟΓΙΑ???ΠΡΑΞΕΙΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ!ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!ΤΙ ΠΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟΥΤΗ ΕΔΩ??ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ!
ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Σ
ύμφωνα με το Σύνταγμα της Ελλάδος (συναινεί και ο Γιώργος Κασιμάτης) σε περίπτωση παραίτησης ενός βουλευτή, οποιουδήποτε κόμματος από οποιαδήποτε περιφέρεια της Ελλάδος, η Βουλή δεν μπορεί να νομοθετήσει, με αποτέλεσμα να προκηρυχτούν εθνικές εκλογές εντός 20 ημερών, μόνο στην συγκεκριμένη περιφέρεια, εφόσον παραιτηθούν και όλοι οι αναπληρωματικοί της λίστας του συγκεκριμένου κόμματος.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν 20 βουλευτές, εκ των οποίων θα μπορούσαν να παραιτηθούν κάθε φορά 7 διαφορετικοί βουλευτές σε χρονικό διάστημα που θα ξεπερνούσε τους 7 μήνες χωρίς να μπορεί να νομοθετήσει η βουλή κανένα νόμο, ή συγκεκριμένα τα νέα οικονομικά μέτρα.
Ποιους κίνδυνους θα πρέπει να αποφύγουμε:
1. Να μην μείνουμε κάτω από 10 βουλευτές , ώστε να μην έχουμε Κοινοβουλευτική Ομάδα.
2. Να μην παραιτηθούν βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων σε εκλογικές περιφέρειες που κινδυνεύει να πάρει την έδρα κόμμα που συγκυβερνά, με αποτέλεσμα να μην πάρουν την μία ακόμη έδρα, δηλαδή τους 180 βουλευτές.

Τι θα κερδίσουμε:
1. Χρόνο
2. Πολιτική πίεση στους βουλευτές των κομμάτων της συγκυβέρνησης.
3. Το ότι τόσο Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σαν κίνημα, όσο και οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αλλά και οι αναπληρωματικοί, δεν θα συμμετάσχουν με οποιοδήποτε τρόπο στην ψήφιση των αντιλαϊκών μέτρων πίεσης, που στόχο έχουν το ξεπούλημα της χώρας, όπου βασική πολιτική μεταξύ πολλών άλλων είναι ότι δεν αποδεχόμαστε το επαχθές χρέος και δεν θέλουμε να μας κυβερνούν τα τσιράκια της Τρόικας.
4. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με την στάση τους αυτή ρίχνουν την μπάλα στον Πρωθυπουργό, ότι ή αλλάζει πολιτική ή θα οδηγήσει αυτός την χώρα σε νέες Πανεθνικές Εκλογές, με όποιο αντίκτυπο αυτό θα σημαίνει για αυτόν, αλλά και για την πολιτική της Τρόικα γενικότερα.
5. Σε περίπτωση τοπικών εκλογών θα υπάρχουν πραγματικά στοιχεία για τους νέους συσχετισμούς και όχι τα πλαστά των γκάλοπ των ΜΜΕ, κάτι που θα φοβίσει την κυβέρνηση και θα αποφύγει να οδηγηθεί σε παρατεταμένες εκλογικές αναμετρήσεις, έστω και τοπικές
6. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ανεβάζουν την δημοτικότητά τους με την πράξη τους αυτή, αφού αποδεικνύουν ότι κάνουν πράξη όλα όσα έλεγαν προεκλογικά έναντι των μικροκομματικών συμφερόντων όλων των υπολοίπων πολιτικών κομμάτων, ακόμη και των Αντιμνημονιακών.
7. Το κυριότερο όμως όλων είναι ότι οι πολίτες ψήφισαν τον Ιούνιο του 2012 υπό τον φόβο των ψευτοδιλημμάτων που έθεσαν οι τρείς πολιτικοί αρχηγοί της Τριανδρίας, περί εξόδου από την ΕΕ και το ΕΥΡΩ, αλλά και με σκοπό να βγει τουλάχιστον κάποια κυβέρνηση. Για το δεύτερο μπορεί να αποδειχθεί ότι αυτή τους η πράξη συνταγματικά δεν ήταν ορθή. Για το πρώτο… έχουν ήδη καταλάβει το λάθος τους

Ακολουθεί η λίστα με τις περιφέρειες στις οποίες μπορούν να παραιτηθούν βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων, που πρώτο κόμμα με διαφορά έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ

Β΄ΑΘΗΝΩΝ Γιάννης Δημαράς, Καπερνάρος Βασίλειος
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Χαϊκάλης Παύλος
ΝΟΜΟΣ ΑΧΑΪΑΣ Νταβρής Γεώργιος
ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ Μαρκόπουλος Κωνσταντίνος
ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Μαριάς Επαμεινώνδας
ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Χρυσοβελώνη Μαρίνα

Στόχος μας βέβαια δεν είναι να ενισχύσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά θα δούμε πως θα αντιδράσει και αυτός.



ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

ΑΛΛΙΩΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟ *ΓΟΥΔΗ* ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΧΩΡΑΕΙ.




ΦΙΛΕ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΥΤΕ ΝΕΚΡΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ.

ΚΑΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ.

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΑΝΤΟΧΕΣ.

Η ΕΜΕΙΣ Η ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΛΕΟΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου