Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ



Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι
Καταλαβαίνω την απόγνωση και την κατάθλιψη που έχει κυριέψει τους περισσότερους από εμάς αλλά πρέπει να βρούμε την δύναμη να σταθούμε όρθιοι και να αγωνισθούμε για το αύριο των παιδιών   μας και κατ΄ επέκταση όλων των συνανθρώπων μας και κυρίως αν θέλουμε να παραμείνουμε ΕΛΛΗΝΕΣ. Δεν πρέπει με τίποτα στον κόσμο και με οποιοδήποτε τίμημα να αφήσουμε να ξεπουλάνε     τα ιερά και όσια μας και να βεβηλώνουνε την ιστορία μας με το να ξεπουλάνε με τις πολιτικές τους ότι μας απόμεινε. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΟ.
Ας βρούμε την δύναμη και όσα ψυχικά αποθέματα μας έχουν απομείνει και να αγωνισθούμαι ενάντια σε όσους αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς, Ας υψώσουμε το ανάστημα μας σε όλους αυτούς που παίζουν με τις ζωές μας και την αξιοπρέπεια μας και ας δώσουμε ελπίδα στα παιδιά μας για ένα καλύτερο αύριο που θα υπερέχει το ΄΄ΕΓΩ΄΄ αλλά το ΄΄ΕΜΕΙΣ΄΄
ΟΛΟΙ  ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ  ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ  ΕΛΛΗΝΕΣ . Να ξέρετε ότι κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος φθάνει να πιστέψουμε ότι μπορούμε.
Οποιος συνάδελφος θέλει να έρθει θεσσαλονίκη ας επικοινωνήσει μαζί μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου