Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

ΜΠΑΧΑΛΟ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

Δεν έχει εισαχθεί τίτλος 

Μετά τις ραγδαίες εξελίξεις με το δημοψήφισμα, που πρότεινε η Μέρκλε, την διάψευση απο την Καγκελαρία και την νέα παρέμβαση της Προεδρίας της Δημοκρατίας, όπου επιβεβαιώνει τα όσα είχε εξ αρχής υποστηρίξει, ο Εκπρόσωπος του Κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Τέρενς Κουίκ, έκανε την εξής δήλωση:

"Απαράδεκτη επιχείρηση παρέμβασης στα εσωτερικά μας και ξεκάθαρος εκβιασμός, είναι η παραίνεση της Άγκελας Μέρκελ στον Πρόεδρο της Ελληνικής δημοκρατιας.

Η επιλογή του χρόνου μέσα στην προεκλογική περίοδο, ομολογεί προσπάθεια πρόκλησης φόβου, αλλά και στρέβλωσης των αληθινών ερωτημάτων που ζητούν απάντηση απο τους πολίτες.

Ελπίζουμε μάλιστα, να μην ανατεθεί η σύνταξη του ερωτήματος στον Γιώργο Παπανδρεου, που δικαίως αποπέμφθηκε γι αυτό το λόγο.

Αλλά ποιός να δώσει αποστομωτική απάντηση; Μήπως ο κ Σαμαράς ή ο κ Βενιζέλος που υπέγραψαν την μετατροπή μας σε αποικία;

Ας απαντήσει ο Ελληνικός λαός στις 17 Ιουνίου.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα ζητήσουν να μην διαλυθεί η Βουλη αμεσα, ώστε να γίνει την Δευτέρα συζήτηση προ ημερησίας διατάξεως με θέμα την Οικονομική μας Διπλωματία μέσα στην Ευρωζώνη.

Σχετικό αίτημα θα διαβιβαστεί στον Πρόεδρο της Βουλής".

Ερωτηθείς από Γερμανίδα δημοσιογράφο σχετικά με την πρόταση Μέρκελ περί δημοψηφίσματος ο Πρόεδρος των Ανεξ.Ελλήνων είπε:
"Εμείς δεν έχουμε κανένα λόγο να κάνουμε δημοψήφισμα. Είμαστε μέσα στην Ευρώπη, είμαστε μέσα στο ευρώ. Και καμία διαδικασία δεν προβλέπει είτε να βγούμε μόνοι μας είτε να μας βγάλουν από το ευρώ.
Αν η Γερμανία, η κ. Μέρκελ, επιμένει σε δημοψήφισμα, ας το κάνει για τη χώρα της, ας το κάνει για τη Γερμανία αν θέλει να παραμείνει εκείνη στο ευρώ", τόνισε ο Πάνος Καμμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου