Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Δεν θα σας πω τι θα ψηφίσετε, γιατί απλά δεν έχω το δικαίωμα.Αλλα (ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ!)

Η πρώτη μου αντίδραση όταν προκηρύχθηκαν οι εκλογές ήταν "Ποτέ ξανά, κανέναν ΠΟΥΣΤΗ".
Ναι, δεν ντρέπομαι να το πω. Έτσι αντέδρασα και ας παρακολουθώ το σάπιο σύστημα από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Όταν το μυαλό άρχισε να ρολλάρει, τότε σκέφτηκα πως...
πρέπει το πρωί της Κυριακής στις 6 Μαΐου να στείλω και το δικό μου μήνυμα στους αλήτες που μας κυβερνάνε από τη δεκαετία του '80.
Να τους δείξω και με την δική μου ψήφο πως ο δικομματισμός πρέπει να τελειώσει.
Να τους αποδείξω πως όσα τηλεοπτικά σποτάκια και αν κάνουν, όσες διαφημίσεις μέσω της google βάλουν, όσα μηνύματα και αν μου στείλουν εγώ θα "ξερνάω" σαν μωρό που είναι κρυωμένο από την αηδία που μου προκαλούν.
Όσα και να πει ο Βενιζέλος και όσα ακούω από τον Σαμαρά, πλέον δεν με απασχολούν ούτε ως δημοσιογράφο. Κακό αυτό που λέω, αλλά είναι η μαύρη αλήθεια.
Αυτοί οι τύποι, γεννήθηκαν, μεγάλωσαν και γαλουχήθηκαν για να κυβερνήσουν. Τους προγραμμάτισαν όπως κάνουν οι κατασκευαστές στα ρομποτάκια, για έναν και μοναδικό σκοπό. Να κυβερνήσουν...
Επικίνδυνο και συγχρόνως περίεργο το πως καταφέρνουν μέσα από δεκάδες μηχανισμούς που εφευρίσκουν επιστήμονες (υπάλληλοι) των κομμάτων τους, να πείθουν, σχεδόν να υπνωτίζουν με τις ομιλίες τους τον απλό, αμόρφωτο πολλές φορές κόσμο.
Ο τρόπος που μιλάνε, η στιγμή που το λένε και η ατμόσφαιρα που δημιουργούν καταφέρνουν να κάνουν τον παππού και την γιαγιά που βρίσκονται στη Περιφέρεια τελικά να ρίχνουν τη ψήφο τους στα κόμματα που εκπροσωπούν.
Αυτή τη φορά το διαδίκτυο λειτουργεί ανατρεπτικά. Οι δικές μας γενιές ξύπνησαν. Η τηλεόραση αποδυναμώθηκε και αποδυναμώνεται όσο οι γενιές μας μεγαλώνουν. Άλλες συνήθειες, άλλες προτεραιότητες. Και το διαδίκτυο λέει πολλές αλήθειες, περισσότερες πολλές φορές από όσες μπορούμε να ακούσουμε.
Σε αυτές τις εκλογές πρέπει όλοι να πάμε να ψηφίσουμε. Να δώσουμε την δική μας πραγματική ψήφο για το μέλλον μας. Η Ελλάδα μας χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε στη νεότερη ιστορία της.
Εμείς θα διαμορφώσουμε το σκηνικό και εμείς θα ζήσουμε μέσα σε αυτό.
Δεν θα σας πω τι θα ψηφίσετε, γιατί απλά δεν έχω το δικαίωμα.
πηγη.tromaktiko.

1 σχόλιο:

aperigraftos είπε...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΝΕΝΟΣ.

Δημοσίευση σχολίου