Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ,ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ,Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ,(ΓΚΑΛΟΠ)

Στην πρώτη έρευνα τουPetraSkandalou με θέμα «Τι θα ψηφίσετε στις εκλογές» ψήφισαν 1.085 ψηφοφόροι - χρήστες του Διαδικτύου οι οποίοι προσήλθαν αυθορμήτως στην διαδικτυακή κάλπη. Τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας είναι ελεύθερα χωρίς καμία επεξεργασία.


Το κόμμα «Ανεξάρτητοι Έλληνες» διεμβολίζει το πολιτικό σκηνικό με ένα ποσοστό της τάξης του 38,8%, στοιχείο που αμέσως μεταφράζεται με μία καθίζηση του ποσοστού της Νέας Δημοκρατίας στο 7,5%.


Δείτε το γράφημα







Το «ΠΑΣΟΚ» συντηρεί την γενικότερη αίσθηση για την πολιτική καθίζηση που υπέστη, με το κόμμα του Ευάγγελου Βενιζέλου να φθάνει στο 6,7%. Το «ΚΚΕ» συγκέντρωσε 5,3% και ο «ΣΥΡΙΖΑ» εισπράττει 6,4%.

Η «Δημοκρατική Αριστερά» του κ. Κουβέλη έχει πτωτική τάση αφού το ποσοστό που συγκέντρωσε το κόμμα του στην δημοσκόπηση του PS είναι 4,1%.

Το κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη (ΛΑΟΣ) στην ουσία εκμηδενίζεται, με την εκλογική του επιρροή να περιορίζεται στο 1,3%, με αποτέλεσμα να μην εισέρχεται στη Βουλή. Μάλλον πληρώνει την απόφαση του να συμμετέχει στην συγκυβέρνηση του κ. Παπαδήμου.





Στα πλαίσια της Κεντροδεξιάς, στο 1,5% βρίσκεται το κόμμα της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» της Ντόρας Μπακογιάννη, το οποίο δεν έχει καταφέρνει μέχρι στιγμής να πείσει τους έλληνες ψηφοφόρους.

Οι Οικολόγοι – Πράσινοι δεν καταφέρνουν να εισέλθουν στη Βουλή με 1,6% όπως και το «Άρμα Πολιτών» του Γιάννη Δημαρά βρίσκεται πολύ μακριά από την εισόδου του στη Βουλή, με 1,9%.

Μεγάλο ποσοστό στη δημοσκόπηση του PetraSkandalouσυγκεντρώνει η επιλογή «Άλλο» με 18,5%, όπου σε αυτήν την ψήφο καταγράφονται τα κόμματα της Χρυσής Αυγής, Κοινωνική Συμφωνία της κ. Κατσέλη, ΑΝΤΑΡΣΥΑ κλπ.

Η αδιευκρίνιστη ψήφος αγγίζει το 6,4%, εκείνους που απαντούν «δεν ξέρω, δεν απαντώ» και κυρίως τους πολίτες που επιλέγουν την απάντηση «Αποχή».

Δείτε την πίτα







Υ.Γ. Οι δημοσκοπήσεις του PetraSkandalou συνεχίζονται…!!!

Και μια μικρη ΓΕΥΣΗ απο το νεο γκαλοπ που τρεχει.Στην ερωτηση πιο κομμα θα μας βγαλει απο την ΚΡΙΣΗ;;;
Δειτε αποτελεσματα.
ΠΑΣΟΚ
  7 (5%)
ΝΔ
  10 (7%)
ΚΚΕ
  8 (5%)
ΣΥΡΙΖΑ
  14 (10%)
ΛΑΟΣ
  1 (0%)
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
  0 (0%)
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
  0 (0%)
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
  45 (33%)
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ
  2 (1%)
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
  28 (20%)
ΑΝΤΑΡΣΥΑ
  2 (1%)
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ
  0 (0%)
ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΤΩΝ
  5 (3%)
ΑΡΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
  2 (1%)
ΑΛΛΟ
  2 (1%)
ΚΑΝΕΝΑ
  9 (6%)


πηγη,Πετρα Σκανδαλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου