Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Nέα δημοσκόπηση για λογαριασμό της ΕΡΤ3 .

Nέα δημοσκόπηση για λογαριασμό της ΕΡΤ3 που διενεργήθηκε από την tothepoint και φέρνει την Ν.Δ πρώτη με διαφορά από το δεύτερο κόμμα και το ΠΑΣΟΚ στην πέμπτη (!) θέση! Έτσι λοιπόν με καθαρά ποσοστά - χωρίς αναγωγές- η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστό 18,6%, και είναι το πρώτο κόμμα με δεύτερο το ΚΚΕ με 8,7%, τρίτος ο ΣΥΡΙΖΑ με 8,2%, τέταρτη η ΔΗΜΑΡ με 7,5%
και πέμπτο το ΠΑΣΟΚ με 7%!. Ακολουθεί το ΛΑ.Ο.Σ, με πεσμένα ποσοστά, με 4,3%, οι Οικολόγοι Πράσινοι με 3,6%. Ακολουθεί η Χρυσή Αυγή με 1,5% και σε ερώτηση του δημοσιογράφου της ΕΡΤ για την τύχη του κόμματος της Ντόρας Μπακογιάννη η απάντηση του αναλυτή της δημοσκοπικής εταιρείας ήταν ότι το κόμμα της ΔΗΣΥ δεν συγκεντρώνει ούτε 1%! Υψηλό επίσης πάνω από 25% είναι το ποσοστό αυτών που απάντησαν δεν γνωρίζω δεν απαντώ, δεν ψηφίζω.

Η έρευνα καταγράφει έντονη απογοήτευση από την κυβέρνηση Παπαδήμου.
Το 55,4% αξιολογεί αρνητικά το έργο της, ενώ θετικά μόνο το 16,7%. Ούτε θετικά, ούτε αρνητικά απαντά το 24,7%, ενώ σε σχέση με τον Δεκέμβριο του 2011 οι αρνητικές απόψεις έχουν αυξηθεί κατακόρυφα.
Ενδεικτικό του κλίματος στην κοινωνία είναι ότι στην ερώτηση "τι περιμένετε από την κυβέρνηση;" ένας στους τρεις (το 32,3%) απαντά ότι "δεν περιμένει τίποτα".



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου