Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2012

ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ,ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΚΥΡΙΑΚΗ.ΕΛΛΗΝΑ ΣΦΙΞΕ ΤΟ ΖΩΝΑΡΙ ,ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΖΩΝΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ.!!!


Αρκετές δυσκολίες εντόπισε κυβερνητικό στέλεχος στις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα, τονίζοντας ότι η επίλυση των ζητημάτων που θέτει εξαρτάται από τον τρόπο με τον οποίο η Ελλάδα θα τα διαχειριστεί και προσθέτοντας πως στην αυριανή σύσκεψη του πρωθυπουργού κ. Λ. Παπαδήμου με τους πολιτικούς αρχηγούς θα τους εκτεθεί η ανάγκη να λάβουν πολύ συγκεκριμένες και πολύ δύσκολες αποφάσεις.
Μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο η ίδια πηγή ανέφερε ότι οι "υπεράνθρωπες", όπως τις χαρακτήρισε, διαπραγματευτικές προσπάθειες των στελεχών της κυβέρνησης έχουν βελτιώσει πάρα πολύ την πορεία επίλυσης μιας σειράς ζητημάτων ενώ τόνισε αυτό που επισημάνθηκε κι από άλλη κυβερνητική πηγή νωρίτερα, ότι ενδέχεται το δημοσιονομικό ζήτημα της χώρας να επηρεαστεί σοβαρά από τις επιπτώσεις των εργασιακών θεμάτων.
Η ίδια πηγή ανέφερε ότι εκπρόσωποι της Τρόικας θέλουν να βοηθήσουν την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας, σύμφωνα όμως με την δική τους αντίληψη. Σε ό,τι αφορά τα ζητήματα που θέτει η Τρόικα ανέφερε ότι το πακέτο των εργασιακών σχέσεων και των ασφαλιστικών ταμείων είναι ενιαίο και πρόσθεσε πως η ελληνική πλευρά έχει προσπαθήσει άλλα θέματα να τα αποκλείσει και άλλα να τα βελτιώσει, ενώ υπογράμμισε ότι το πακέτο που θα μείνει πρέπει να θεωρηθεί ικανοποιητικό από τους εκπρόσωπους της Τρόικας.
Τέλος η ίδια πηγή ανέφερε ότι οι πολιτικοί αρχηγοί πρέπει να αποφασίσουν για όλα τα ζητήματα και αν το επιθυμούν να διαπραγματευτούν οι ίδιοι με τους εκπροσώπους της Τρόικας.

πηγη..enikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου