Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2012

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ!!!

Την Πέμπτη ανακοινώνεται το κόμμα Καμμένου  

Νέο ρήγμα στην «δεξιά πολυκατοικία» αναμένεται να φέρει το νέο κόμμα που θα ανακοινώσει πιθανότατα την Πέμπτη, ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ., Πανος Καμμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανακοίνωση θα γίνει τις προσεχείς ημέρες (πιθανόν την προσεχή Πέμπτη), σε εκδήλωση όπου θα μιλησει ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ.. Σε αυτήν θα εμφανιστεί και ο πρώην γραμματέας Συνδικαλιστικού της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μανώλης.

Αντίθετα, είναι ελάχιστες οι πιθανότητες να παραβρεθεί στην ανακοίνωση του νέου κόμματος κάποιος από τους 21 διαγραφέντες βουλευτές της ΝΔ. Ωστόσο, όπως έχει αναφέρει το iefimerida.gr, δέκα από τους διαγραφέντες βουλευτές θα συμμετέχουν τελικά στο νέο κόμμα Καμμένου. Με αυτόν τον τρόπο, το νέο κόμμα θα σχηματίζει κοινοβουλευτική ομάδα και θα δικαιούται γραφεία στη Βουλή.

Παράλληλα, ο Πάνος Καμμένος που έχει στα χέρια του ενθαρρυντικές δημοσκοπήσεις, βρίσκεται σε επικοινωνία και με τους υπόλοιπους πρώην βουλευτές της Ν.Δ., για το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Υπενθυμίζεται ότι η αναγγελία του νέου κόμματος είχε προγραμματιστεί για τις προηγούμενες ημέρες, αλλά αναβλήθηκε λόγω των δραματικών εξελίξεων με τις διαγραφές στη Ν.Δ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου