Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2012

9-2-2012 ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.(ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ) ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ.

Την στιγμή που κυριαρχεί η σήψη και η διαφθορά, η εθνική κυριαρχία έχει παραχωρηθεί, στην εξουσία βρίσκεται μια κυβέρνηση που καταπατεί κάθε έννοια νομιμότητας και το Ελληνικό Σύνταγμα παραβιάζεται συστηματικώς και παντοιοτρόπως, κάποιοι αδέκαστοι δικαστικοί λειτουργοί τολμούν να παραπέμψουν τους ενόχους για τη διόγκωση του χρέους και παραπέμπονται στο πειθαρχικό του Αρείου Πάγου με το ερώτημα της διαγραφής!

Στις 9/2/2012 παραπέμπονται στον Άρειο Πάγο από τον καθεστωτικό υπουργό δικαιοσύνης Μ. Παπαϊωάννου με το ‘ερώτημα’ της παύσης, οι οικονομικοί εισαγγελείς Μουζακίτης και Πεπόνης. Ο λόγος είναι ότι χειριζόμενοι το φάκελο της ΕΛ.ΣΤΑΤ (Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας) ανακάλυψαν ότι πλαστογραφήθηκε εσκεμμένα το έλλειμμα του 2009 από 9,5% στο 15,4% του ΑΕΠ, ώστε να οδηγηθούμε αναγκαστικά σε καθεστώς εξάρτησης (ΔΝΤ και Τρόϊκα). Σύμφωνα με μαρτυρίες των μελών του Δ/Σ της ΕΛ.ΣΑΤ, και κατόπιν υποδείξεων του τότε υπουργού οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, ο πρόεδρος της ΕΛ.ΣΑΤ, Κ. Γεωργίου.

Η δικαιοσύνη είναι το μόνο που μας έχει απομένει και αυτές οι διώξεις στοχεύουν στην καρδιά και την ουσία της Ελληνικής δικαιοσύνης. Είναι χρέος όλων μας να προστατεύσουμε την δικαιοσύνη για να έχουμε και εμείς την δυνατότητα να ζητούμε την δική μας προστασία από αυτήν. Ελάτε όλοι σε ένδειξη συμπαράστασης την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου στις 10 μμ μπροστά από τον Άρειο Πάγο επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Συντονιστική Ομάδα Κινημάτων (ΣΟΚ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου