Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ…
…Αλλιώς το κουβαδακι σας και σε άλλη παραλία!
Ομάδες, ομαδουλες, κινήματα (οι πληροφορίες λένε ότι πάνω από 150 κινήματα-ομάδες υπάρχουν στην Αθήνα και άλλα τόσα στην υπόλοιπη Ελλάδα) ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ; ΤΙΠΟΤΑΑΑ! ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑΑΑ! Βαρέθηκα, κουράστηκα, σιχάθηκα και τον εαυτό μου και όλους εμάς που το παίζουμε …επαναστάτες! Βαρέθηκα να διαβάζω «ξυπνήστε», «ξεσηκωθείτε», δεν πάει άλλο, για προσκλήσεις αντίστασης, για πορείες διαμαρτυρίας, για …απειλές με μπόλικα «θα» …θα σας κρεμάσουμε, …«θα» σας κλείσουμε φυλακή, θα σας πιούμε το αίμα, κλπ, (με τι; Με καλαμάκι;)
Να από την μια το ΕΠΑΜ, από την άλλη η ΣΠΙΘΑ, Ο …«ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ» ΚΑΜΜΕΝΟΣ (?) και ένα κάρο ακόμη «αντιστασιακοί» όλοι πασχίζουν να πάρουν ένα κομμάτι από την πίτα που αντιστοιχεί στο κενό εξουσίας που δημιουργήθηκε!
Δηλαδή τι χωρίζει το ΕΠΑΜ από την ΣΠΙΘΑ, τον ΚΑΜΜΕΝΟ, και λοιπούς ; Μπορεί να μου πει κάποιος; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΘΕ ΜΑΖΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ; ΓΙΑΤΙ; Για τον ίδιο σκοπό δεν λέτε ότι παλεύετε; Γιατί δεν ενώνετε τις δυνάμεις σας ; Όλοι σας λέτε, ΟΛΟΙ μαζί μπορούμε, τι ακριβώς …εννοείτε;
ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΕΓΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΕΙΣ; ΓΙΑΤΙ;
Να δει και ο λαός κατι πραγματικά καλό; Να πιστέψει ότι κατι δυνατό γίνεται; Να δει μια χαραμάδα ελπίδας και φωτός στο σκοτάδι που έχει καλύψει όλη χώρα; Δεν βαρεθήκατε επιτέλους τα αρχηγιλίκια; Η είναι για σας ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ; Δηλαδή τι πιστεύετε όλοι σας; Ότι μόνον εσείς μπορείτε να σώσετε την χώρα; ΤΙ ΛΕΕΙ π.χ ο ΚΑΖΑΚΗΣ; Ότι αν είναι να σωθεί η χώρα από άλλους δεν …πιάνεται; Είναι… οφσάιντ; Ρε θα μας τρελάνετε τελείως;
Ο λαός υποφέρει τα πάνδεινα και αυτοί παίζουν ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΗ ΜΟΝΟΠΟΛΗ στην πλάτη του κάθε Έλληνα ταλαίπωρου; Κάνει για παράδειγμα μια εκδήλωση η ΣΠΙΘΑ και αντί να συμπαρασταθεί το ΕΠΑΜ απλά κωφεύει! Κάνει το ΕΠΑΜ το ίδιο και κωφεύει η ΣΠΙΘΑ!
ΕΤΣΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ; ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΕΤΕ; Η δεν έχετε καταλάβει τι πραγματικά γίνεται η δεν ξέρετε τι σας γίνεται! Υπαρχει και τρίτη εκδοχή αλλά δεν θελω ούτε καν να την διανοηθώ!
Υπάρχουν χιλιάδες Έλληνες που θέλουν να δουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ να βγουν μπροστά! Δεν θέλουν και άλλους …αρχηγούς! ΜΑΧΗΤΕΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΛΟΥΝ! Εάν ο σκοπός σας μέσα από την «αντιστασιακή» δράση σας είναι να μπείτε στην βουλή γιατί δεν βγαίνετε ευθέως να το πείτε; Τι φοβάστε; Με την στάση σας και τις ενέργειες σας έχετε δημιουργήσει πολλές αμφιβολίες για το τι πραγματικά εκπροσωπείτε!
ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ, ΚΟΙΝΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ και ΣΚΟΠΟΣ!
Κανείς δεν σας υποχρέωσε να σηκώσετε την σημαία της επανάστασης! Μόνοι σας το δηλώσατε και μόνοι σας θα μείνετε εάν δεν γίνεται μια ομάδα που να μας εκπροσωπεί όλους! Τόσο δύσκολο είναι να καταλάβετε ότι μόνοι σας κάνετε μια τρύπα στο νερό; Ότι σας έχει γραμμένους εκεί που δεν πιάνει μελάνι η εξουσία; Ότι δεν σας υπολογίζει γιατί είσθε σαν κάκτοι ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΟΙ βαθιά ριζωμένοι μέσα στην έρημο, ένας εδω και ένας εκεί στα δυο χιλιόμετρα ο ένας από τον άλλον που πεισματικά αρνείστε να σχηματίσετε ΟΑΣΗ;
Υ.Γ
Δεν ενδιαφέρει εάν οι προθέσεις όλων αυτών είναι καλές. Η γυναίκα του καίσαρα δεν φτάνει να είναι τίμια, πρέπει και να το δείχνει!
ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου