Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2012

Οργή λαού, φωνή Θεού.Σημερα λεμε ΟΧΙ στις 18:00 στην πλατεια Συνταγματος.ΥΓΕΙΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ.!!!

Όλοι στις 6 μ.μ. στο Σύνταγμα λέμε «όχι» στο νόμο - τερατούργημα 
Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη συγκέντρωση χιλιάδων Ελλήνων που διαμαρτύρονται για τη σπουδή που δείχνει η κυβέρνηση να ανοίξει την Κερκόπορτα της Υγείας σε εισαγωγείς που είναι πρόθυμοι να φέρουν χιλιάδες ακατάλληλα φαρμακευτικά σκευάσματα από χώρες του Τρίτου Κόσμου.

Σήμερα στις 6 το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος, οι πολίτες λένε «όχι» στον εμπαιγμό της κυβέρνησης απέναντι στους ασφαλισμένους, τους συνταξιούχους και τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Σήμερα στις 6 το απόγευμα είναι η ώρα της ευθύνης για όλους μας, τόσο τους πολίτες, όσο και τους πολιτικούς.

Ήρθε η ώρα να τελειώσει η απολυταρχική αντίληψη της τρόικας και των ντόπιων εξαπτέρυγών της που θέλουν την εκποίηση θεσμών, αξιών και κάθε λειτουργίας που καθιστούσε την Ελλάδα κοινωνικό κράτος.

Μετά την καθήλωση της Άμυνας και την απαξίωση της Παιδείας κάποιοι σχεδιάζουν την υποβάθμιση της Υγείας. Κάποιοι τρίβουν τα χέρια τους, βλέποντας πόσα θα κερδίσουν και τι θα πετύχουν χάρη στις καλές προθέσεις της μεταβατικής κυβέρνησης Παπαδήμου να εξυπηρετήσει όσο καλύτερα μπορεί τους εντολείς των «δανειστών» και των ξένων οικονομικών κατεστημένων.

Σήμερα στις 6 το απόγευμα, στην πλατεία Συντάγματος, οι Έλληνες απαντάμε στη λαίλαπα της απανθρωπιάς με τα μέτρα που επιβάλλουν οι χαρτογιακάδες της τρόικας.

Συμμετέχουμε όλοι στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.
Λέμε «ΟΧΙ στα ΦΑΡΜΑΚΑ – ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ».
Λέμε «ΟΧΙ στην τρόικα και τους σχεδιασμούς της».
Λέμε «ΟΧΙ σε όσους υποκλίνονται σαν υποτελείς στους ξένους».

Τα σκοτεινά σχέδια ορισμένων που θέλουν να απαλλαγούν από τους συνταξιούχους και τους χρόνια ασθενείς θα τα ανατρέψουν οι πολίτες. Κι όπως λέει πάντα ο θυμόσοφος λαός: «Οργή λαού, φωνή Θεού».
πηγη.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου