Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Μπλόκαραν του Χάρρυ Κλυνν το Facebook!!!

Για την φωτό που βλέπετε, οι διαχειριστές του Facebook απαγόρευσαν, το βράδυ του Σαββάτου 28 Ιανουαρίου, στον Χάρρυ Κλυνν να χρησιμοποιεί το λογαριασμό του προσωρινά, γιατί μια φωτογραφία που ανάρτησε «παραβίασε τα στάνταρ του ιστότοπου»!!!


Και ενώ στο FaceBook ανάλογες φωτογραφίες της Ελλάδας ή Ελλήνων πολιτικών, ή ακόμη και ομάδες με την δήθεν "Μακεδονία των Σκοπίων" υπάρχουν κατά χιλιάδες και μάλιστα πολύ χειρότερες, εντούτοις, οι διαχειριστές προσβλήθηκαν από τη φωτογραφία που έφτιαξε και ανάρτησε ο Χάρρυ Κλυνν και απεικονίζει τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ να κρατάει ένα τριαντάφυλλο και να έχει στο μπράτσο της ένα περιβραχιόνιο με τη σβάστικα.


Ο Χάρρυ Κλυνν ενημέρωσε τους...
φίλους του στο Facebook στις 12 το βράδυ με ένα link που παρέπεμπε στο λογαριασμό του στο Twitter.


«ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ FACEBOOK Αγαπητοί φίλοι, σας ενημερώνω ότι δε μου επιτρέπει (προς το παρόν όπως λέει) το fb την επικοινωνία, γιατί θεώρησε ότι η φωτογραφία της Μέρκελ με το περιβραχιόνιο του αγκυλωτού σταυρού που ανάρτησα παραβίασε τα στάνταρ του ιστότοπου. Η φωτογραφία κατέβηκε από τους administrators… Αναρωτιέμαι τι σόι Έλληνες είναι αυτοί που κάνανε την καταγγελία… Σας φιλώ», έγραψε στο twitter.


Η εν λόγω φωτογραφία, που δημοσιεύτηκε παράλληλα και στο προσωπικό blog του Χάρρυ Κλυνν, αναρτήθηκε στο Facebook την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου και συνοδευόταν από σχόλια.


Για να απαγορευτεί σε κάποιον χρήστη του Facebook να χρησιμοποιεί το λογαριασμό του, χρειάζεται προηγουμένως να έχουν προηγηθεί καταγγελίες εναντίον κάποιου post που ανάρτησε. Οπότε, το ερώτημα είναι, ποιον να πείραξε άραγε μια τέτοια φωτογραφία για να την καταγγείλει;;;


Περίεργοι καιροί και εξίσου περίεργα καμώματα!!!

πηγη.glyfadaaction.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου