Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Οι Αρχές της Ουκρανίας αποφάσισαν να καίνε ζωντανά τα αδέσποτα ζώα(ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν περιμένεις επισκέπτες καθαρίζεις το σπίτι σου, όταν φιλοξενείς διεθνείς συναντήσεις κάνεις εκκαθάριση στη χώρα σου...

Κάπως έτσι σκέφτηκαν οι Αρχές της Ουκρανίας και αποφάσισαν να καίνε ζωντανά τα αδέσποτα ζώα , ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου ( UEFA 2012) που η χώρα συνδιοργανώνει με την Πολωνία το καλοκαίρι .



*Πατήστε αριστερό ή δεξί βελάκι πάνω στις Φώτο για να τις δείτε τις 15 φρικτές αποδείξεις… που έχουν ξεσηκώσει όλον τον φίλαθλο κόσμο..

Για πολλά χρόνια , οι ακτιβιστές διαμαρτύρονται στην Ουκρανία ενάντια στις απάνθρωπες πρακτικές που ανέκαθεν χρησιμοποιούσε η χώρα για τη λύση του προβλήματος των αδέσποτων ζώων.



Με το θέμα του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου όμως η κατάσταση όχι απλά χειροτέρεψε αλλά ξέφυγε από κάθε έλεγχο.. Παλιότερα αδέσποτοι σκύλοι και γάτες εξολοθρεύονταν με απαγορευμένα δηλητήρια, κάτι που σταμάτησε πρόσφατα..


Τώρα η κυβέρνηση της Ουκρανίας εκσυγχρονίστηκε...Αγόρασε μηχανοκίνητα κρεματόρια για να επιτελεί επί τόπου το έργο της.(!) Αρχικά πυροβολούσαν τα ζώα ,με τη μυοπαραλυτική ουσία ditline.
Τώρα χρησιμοποιούν έναν περισσότερο "σύγχρονο" τρόπο εξολόθρευσης των ζώων. Αφού πιάσουν τα αδέσποτα, τα μεταφέρουν στο κινητό κρεματόριο, μέσα στο οποίο τα πετάνε και τα καίνε ζωντανά σε 900 βαθμούς.



Παρά τις διαμαρτυρίες των ζωόφιλων στην Ουκρανία, η "σύγχρονη" και "ασφαλής" αυτή μέθοδος συνεχίζεται κανονικότατα. Στο διαδίκτυο έχουν δημιουργηθεί σελίδες διαμαρτυρίες που άνθρωποι από όλο τον κόσμο υπογράφουν κατά της φρικτής και απαράδεκτης αυτής κατάστασης.Η παγκόσμια διαμαρτυρία, έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής μέσα σε λίγες ημέρες 300.000 υπογραφές .

Τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία κάνουν εκτενή αφιερώματα, ενώ πολλοί προτρέπουν τον κόσμο, να σαμποτάρει τις εταιρείες που σπονσονάρουν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, ζητώντας επιπλέον να μη γίνει το πρωτάθλημα στην Ουκρανία...

Ο πρόεδρος της UEFA, Michel Platini, πάντως που επισκέφθηκε τη χώρα δήλωσε ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την πρόοδο των ετοιμασιών(!) ενώ όλες οι διαμαρτυρίες και οι αντιδράσεις για τη θανάτωση τόσων ζώων πέφτουν στο κενό...

πηγη.metrogreece.gr


1 σχόλιο:

Δημοσίευση σχολίου