Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ.!!!ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.!!!

Αυτή είναι η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ. Αυτό είναι Το κράτος του Παπανδρέου , του Σαμαρά, του Παπαδημ(ι)ου, του Καρατζαφερη, της Παπαρήγα, και λοιπών «δημοκρατικών» κομμάτων! Δεν φταίνε όμως αυτοί, αυτά τα σκουλήκια βρήκαν πρόσφορο έδαφος και εκτελούν εν ψυχρώ την Ελλάδα και τους Έλληνες. Την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ευθύνη την έχουμε ΟΛΟΙ εμείς που τους δώσαμε την δύναμη και την ΕΞΟΥΣΙΑ για να μας ξεσκίσουν από όλες τις πάντες!
Θλίψη προκαλεί το συγκεκριμένο φωτογραφικό στιγμιότυπο το οποίο απεικονίζει την Αθήνα του σήμερα, το κέντρο της πρωτεύουσας. ΕΜΕΙΣ βλέπουμε απλά μια φωτογραφία, οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ ( ΝΑΙ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ είναι σαν και …εμάς! δεν είναι ζώα!) όμως που απεικονίζονται σε αυτήν και χιλιάδες άλλοι που δεν είναι μέσα στο κάδρο βιώνουν την απαξίωση, την πείνα, το κρύο, και πάνω από όλα την απώλεια της αξιοπρεπείας τους!
Οι άστεγοι της πόλης προσπαθούν να βρουν λίγη ζεστασιά με χαρτόκουτα καθώς κοιμούνται στους δρόμους της πόλης…
ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ, ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ, ΣΤΟ ΣΩΜΑ! ΜΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΘΛΙΨΗ ΕΧΕΙ ΣΚΕΠΑΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΜΟΙΡΗ ΧΩΡΑ. ΣΑΠΙΟΙ είμαστε ΟΛΟΙ. ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΣΚΑΨΤΕ ΤΑΦΟΥΣ… ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ! Αν δεν σας αρεσει η πραγματικότητα γιατί ΠΟΝΑΕΙ πρόβλημα σας… ετσι και αλλιώς πάλι δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα, οι καναπέδες νάνε καλά… ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ; Έρχεται και η δική μας σειρά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου