Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ,ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ.(ΒΙΝΤΕΟ)



«Δεν διάβασα το μνημόνιο, γιατί είχα άλλες υποχρεώσεις, είχα άλλα καθήκοντα. Είχα να αντιμετωπίσω το έγκλημα ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη, δεν ήταν δική μου δουλειά να μελετήσω το μνημόνιο», είπε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Χρυσοχοϊδης ανέφερε ότι το μνημόνιο υπογράφηκε κάτω από συνθήκες πανικού γιατί υπήρχε το ενδεχόμενο παύσης πληρωμών και στηρίχθηκε σε κάποιες παραδοχές που δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα με ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα και μέτρα που χτυπούσαν την αγορά.

Εμφανίστηκε επίσης σύμφωνος με όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης στο Βερολίνο.

«Η διαπραγμάτευση έγινε πολύ οριζόντια, και έκανε αισιόδοξη και απλοϊκή πρόβλεψη ότι τα πράγματα θα εξελίσσονταν με έναν τρόπο, τα πράγματα δεν εξελίσσονται με τον τρόπο που θες εσύ. Τα αλλεπάλληλα μέτρα οδηγούσαν σε μεγαλύτερη ύφεση γιατί μείωναν τη ρευστότητα» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τις επικρίσεις του στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ανέφερε: «Δεν παίρνω πίσω τις δηλώσεις για τον Παπανδρέου, κάποιους ενοχλεί ο τόνος μου, δεν είναι θέμα αισθητικής, έχει να κάνει με τις δυσκολίες που περνάνε οι άνθρωποι».

Σύμφωνα με τον κ. Χρυσοχοΐδη, η ανάπτυξη έρχεται μέσα από ξένες κυρίως επενδύσεις και οι επενδυτές δεν πρόκειται να έρθουν αν δεν ξέρουν ότι η χώρα θα παραμείνει στο ευρώ.

Ανακοίνωσε ρευστότητα ύψους 1 δισ. ευρώ που θα χορηγηθεί το Μάρτιο στις επιχειρήσεις από τις τράπεζες μέσω της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων. «Δώσαμε 500 εκατ. από το ΕΣΠΑ σαν εγγύηση στην ΕΤΕΠ για να δώσει 1 δισ. δάνεια και τις ελληνικές εμπορικές τράπεζες το Μάρτιο για ρευστότητα στις επιχειρήσεις» είπε.

Ανακοίνωσε επίσης τον Ιούνιο νέο πρόγραμμα ύψους 1,5 δισ. ευρώ για τα μεγάλα οδικά έργα και τα έργα των σκουπιδιών μέσω ΣΔΙΤ που θα φέρει 10 χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας από το καλοκαίρι.

Ο υπουργός τόνισε ότι διαφωνεί με τη μείωση του μισθολογικού κόστους, αλλά συμφωνεί με τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών.

Σχετικά τέλος με το θέμα της αλλοίωσης των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ, είπε: «Οι χθεσινοί εισαγγελείς δεν ασχολήθηκαν με ό,τι έκανε ο Αλογοσκούφης το 2004 (σ.σ: απογραφή), τα στοιχεία είναι επικυρωμένα από την Eurostat, είναι απαράδεκτο, άσκοπο και άτοπο αυτό που συνέβη»

πηγη.newsbomb.gr


Τωρα εαν σου πω ντροπη σου θα κοκκινισεις;;; 
Που να βρεις την τσιπα την εχασες οπως και την ψηφο του λαου.

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ.


2 σχόλια:

aperigraftos είπε...

ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ.

faantasy είπε...

καλά τα λες απερίγραφτε!

Δημοσίευση σχολίου