Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2012

Αγγελική Νικολούλη ξεκαθαρίζει τη θέση της.!!!Μετά από την πρόσφατη ανακοίνωση του Νίκου Χατζηνικολάου, ότι παραμένει στο Alter και η Αγγελική Νικολούλη ξεκαθαρίζει τη θέση της…παραμένοντας πιστή στην αρχική της θέση, ότι συνεχίζει να στηρίζει και να περιμένει το κανάλι της. Πριν από λίγο η αγαπημένη παρουσιάστρια ανέρτησε στο site της anikolouli.gr την άποψη της, δηλώνοντας πως περιμένει τις εξελίξεις…

Διαβάστε τι ακριβώς έγραψε:
«Κι όμως φίλοι μου υπάρχει φως στο σκοτεινό τούνελ του Άλτερ. Υπάρχουν εργαζόμενοι που το στηρίζουν και παρά τα χιλιάδες προβλήματα που τους δημιούργησε, θέλουν να του δώσουν το φιλί της ζωής.


Υπάρχουμε εμείς οι παρουσιαστές – δυστυχώς όχι όλοι – που το πιστέψαμε αληθινά και μείναμε πιστοί στον αγώνα.

Προσωπικά, το <πρώτη πήγα και τελευταία θα φύγω> που είπα πριν από καιρό, το εννοούσα. Δεν ήταν λόγια του αέρα για εντυπωσιασμό. Δεν έφυγα με μετεγγραφή για άλλο κανάλι. Παραμένω πιστή στο Άλτερ μέχρι να το δω… Η να ανοίξει ξανά τις πύλες της ενημέρωσης ή να κλείσει.

Χαίρομαι που και ο καλός συνάδελφος ο Νίκος Χατζηνικολάου, που τα κανάλια τον θέλουν για στέλεχος τους, επέστρεψε στον κοινό μας αγώνα και στηρίζει τους εργαζόμενους.

Αυτές οι μέρες είναι καθοριστικές για την τύχη του Άλτερ. Ο μόνος που παλεύει για να το κρατήσει ανοιχτό, είναι ο Γιώργος Κουρής. Ο Κώστας Γιαννίκος δυστυχώς είναι απών.

Μπορεί φίλοι μου να διαφωνούμε, να θυμώνουμε και να ξεσπάμε, πάνω απ΄ όλα όμως θεωρώ ότι ξέρουμε να συζητάμε. Ξέρουμε να ακούμε. Περιμένω να δω απ΄τους μετόχους την τελική λύση που θα βγάλει από την εξαθλίωση τους εργαζόμενους. Περιμένω όμως και από τους εργαζόμενους να ακούσουν και να συζητήσουν. Οι επιδιώξεις όλων μας είναι κοινές. Να συνεχίσει να υπάρχει το Άλτερ για να έχουμε όλοι δουλειά.

Ποτέ οι κάθετες θέσεις, η διαρκής άρνηση και η συλλήβδην απόρριψη, δεν ήταν η λύση. Η συζήτηση δεν είναι υποχώρηση. Ας αφήσουμε πίσω μας όλα όσα έγιναν μέχρι τώρα και ας κοιτάξουμε μπροστά!»

Η αλήθεια είναι πως η Αγγελική βαδίζει στο δρόμο που χάραξε από την αρχή και παραμένει πιστή στο Alter έως ότου δοθεί μια οριστική λύση. Αναμένουμε τις εξελίξεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου