Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2012

"Ο δολοφόνος μπορεί να ήταν μεταμφιεσμένος σε Άγιο Βασίλη``(Ο πρόεδρος Ένωσης Χριστιανών Ορθοδόξων δολοφονήθηκε)

Ο πρόεδρος Ένωσης Χριστιανών Ορθοδόξων, δολοφονήθηκε χθες το βράδυ μετά τη λιτανεία των Χριστουγέννων σε δρόμο της Γιάφα. Οι παλαιοημερολογίτες ορθόδοξοι γιορτάζουν σήμερα τα Χριστούγεννα, καθώς ακολουθούν το Ιουλιανό ημερολόγιο.

Ο 60χρονος Γκάμπριελ Καντίς δέχθηκε επίθεση από ένα άγνωστο άνδρα, ο οποίος , αφού τον μαχαίρωσε, εξαφανίστηκε. Ο Καντίς βαριά τραυματισμένος, διακομίστηκε σε κοντινό νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ένας αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι ένας άνδρας που φορούσε τη στολή Άγιου Βασίλη μαχαίρωσε τον Καντίς στην πλάτη και μετά τράπηκε σε φυγή.

Η ισραηλινή αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα ότι συνέστησε ειδική ομάδα για να ερευνήσει τη δολοφονία του 60χρονου . "Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, ο φόνος δεν φέρεται ότι συνδέεται με τη διαμάχη ανάμεσα σε εβραίους και άραβες", δήλωσε η εκπρόσωπος της αστυνομίας Λούμπα Σάμρι.

"Ερευνούμε όλες τις ενδείξεις, συμπεριλαμβανομένων των φημών που αφορούν την ύπαρξη διαμάχης ανάμεσα στους χριστιανούς ορθοδόξους της Γιάφα, μετά την πρόσφατη επανεκλογή του θύματος ως επικεφαλής της ένωσης που εκπροσωπεί την κοινότητα αυτή", προσέθεσε η Σάμρι.

Λίγο νωρίτερα σήμερα ο ισραηλινός ιστότοπος Ynet μετέδωσε ότι η ισραηλινή αστυνομία έχει συλλάβει και ανακρίνει τρία άτομα για τη δολοφονία του Καντίς.

Η εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ωστόσο ότι μέχρι στιγμής δεν έχει συλληφθεί κανένας ύποπτος και προσέθεσε ότι "ο δολοφόνος μπορεί να ήταν μεταμφιεσμένος σε Άγιο Βασίλη, αλλά δεν είμαστε βέβαιοι γι' αυτό".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου