Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ



Τέλος στην ζωή έδωσε ο παιδεραστής του Ρέθυμνου. Ο γυμναστής και προπονητής στίβου και πατέρας δύο παιδιών την ώρα της αστυνομικής εφόδου στο σπίτι του κατάφερε να ξεφύγει και κατευθύνθηκε προς την κουζίνα του σπιτιού όπου άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και αυτοτραυματίστηκε στο λαιμό και στο στομάχι. Ο παιδεραστής διακομίστηκε στο νοσοκομείου του Ρεθύμνου όπου οι γιατροί με μια πολύωρη επέμβαση προσπάθησαν να τον κρατήσουν στην ζωή. Τα τραύματα του όμως αποδείχτηκε ότι ήταν πολύ σοβαρά με αποτέλεσμα σήμερα το πρωί να αφήσει την τελευταία του πνοή.


Ο 50 χρόνος γυμναστής του στίβου εργαζόταν στην ΕΑΡ ενώ τον τελευταίο καιρό, λειτουργούσε το δικό του γυμναστήριο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δύο παιδιά τον κατήγγειλαν για ασέλγεια σε βάρος τους και τότε άρχισε να «ξετυλίγεται» το κουβάρι της υπόθεσης. Η «δράση» του 50χρονου εξελίσσεται τα τελευταία δύο χρόνια στο Ρέθυμνο, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των δύο ανήλικων κοριτσιών.


Αποδεικνύεται όπως είχαμε αποκαλύψει στην εκπομπή το Κουτί της Πανδώρας ότι οι περισσότεροι παιδεραστές όταν δεν είναι από τον στενό οικογενειακό κύκλο του θύματος συνήθως επιλέγουν να κάνουν επαγγέλματα που τους φέρνουν σε επαφή με παιδιά.
Παρακολουθήστε την συγκλονιστική δημοσιογραφική έρευνα του Κουτιού της Πανδώρας στην οποία μιλούν θύματα παιδεραστίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου