Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Αυτοπροτάθηκε για... αντιπρόεδρος???????


Μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στο Real Fm, ο Γιώργος Καρατζαφέρης πρότεινε:

Ανασχηματισμό και δημιουργία τριών κύκλων υπουργείων με επικεφαλής τους τρεις που στηρίζουν την κυβέρνηση Παπαδήμου, τονίζοντας μάλιστα ότι εντός των επόμενων δύο μήνων θα γίνει... αντιπρόεδρος!

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, αφού ξεκαθάρισε ότι σε 20 ημέρες έρχεται η τρόικα, τόνισε ότι «δεν μπορούμε να πούμε στον κόσμο να πάμε σε εκλογές και μετά να πάρουμε τα μέτρα». 

Σύμφωνα με τον κ. Καρατζαφέρη, «το εάν θα πάμε σε εκλογές σε έξι ή οκτώ μήνες θα εξαρτάται από το κατά πόσο θα ολοκληρώσουμε το έργο που δεν μπορεί να κάνει μία κυβέρνηση 50 υπουργών».



Αίσθηση προκάλεσε και η εκτίμησή του ότι «εάν ο νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ που θα προκύψει μετά τις εσωκομματικές διαδικασίες ζητήσει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας εντολή να κυβερνήσει με τους βουλευτές της παρούσας βουλής τότε θα λάβει σίγουρα εντολή». 


«Από μία κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ προτιμώ μία κυβέρνηση που θα ελέγχεται από τον Σαμαρά και από εμένα» είπε χαρακτηριστικά, εκτιμώντας ότι σε περίπτωση που δεν υπάρξει νέος αρχηγός στο ΠΑΣΟΚ τότε το κόμμα θα οδηγηθεί σε πολυδιάσπαση. 


«Εμείς κάνουμε τώρα τον μακιγιέρ ή τον πλαστικό χειρουργό του ΠΑΣΟΚ... ή αναλαμβάνουμε τη διακυβέρνηση της χώρας ή αφήνουμε το ΠΑΣΟΚ στο 15% και την Αριστερά στο 40%», σημείωσε χαρακτηριστικά και επιβεβαίωσε ότι ο κ. Παπαδήμος είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος από τα όσα γίνονται μέσα στο υπουργικό συμβούλιο της κυβέρνησής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου